Overslaan en naar de inhoud gaan

Steun Awel

Met jouw bijdrage kunnen we meer beantwoorders engageren, opleiden en ondersteunen, en kunnen we onze werking verder uitbouwen. Zo creëren we samen een makkelijk bereikbare en laagdrempelige dienst, met tijd voor alle kinderen en jongeren. We zeggen jou alvast van harte: Awel, merci! 

De Warmste Week

Awel als project bij De Warmste Week

Ons project doet dit jaar mee met DWW! Het thema van dit jaar is 'opgroeien zonder zorgen' en hier staan wij volledig achter. Zo willen wij jongeren nog meer betrekken en daarvoor hebben we onder andere jullie hulp nodig.

Hier kan je meer info vergaren over het project. 

Stort je liever op de klassieke manier? Het rekeningnummer van Awel is BE63 0689 3013 1108. Vermeld in de mededeling je naam en e-mailadres voor de opmaak van het fiscaal attest. Het attest wordt je automatisch toegestuurd het jaar volgend op het jaar van je storting aan Awel. Indien je het attest niet hebt ontvangen, kan je steeds contact opnemen met het nationaal secretariaat via info@awel.be.

Support internationally ?

Want to support us in £, $, A$ or R?

Organiseer een actie

Actie ondernemen voor Awel is het makkelijkst via Move for Life. Registreer je en zamel €250 in via een zelf bedachte actie of door buttons te verkopen (die krijg je vanzelf na registratie, je krijgt ook een eigen webshop om makkelijk online te verkopen).

roeiforlife

Steun gratis

Verschillende grote online shops zoals bol.com, booking.com, Collect&Go,... zijn aangesloten bij Trooper. Als je via trooper.be/awel je aankoop doet, steun je Awel zonder zelf extra te betalen. Het is de webshop die het extra percentje betaalt, omdat ze de vereniging waardevol vinden. 

Maak het nog makkelijker en installeer de Trooperbot. Dan hoef je niet telkens langs Trooper, maar bliept 'Botje' automatisch wanneer je op een aan Trooper gelinkte webshop zit.

Wil je ons beter leren kennen? Contacteer ons via info@awel.be!