Overslaan en naar de inhoud gaan

Word beantwoorder

Word beantwoorder

De drijvende kracht van Awel zijn de vrijwilligers die anoniem, verspreid over heel Vlaanderen, zo veel mogelijk oproepen van kinderen en jongeren beantwoorden, over allerhande thema's. In hun luisterend oor vinden kinderen en jongeren een schuilplek.

 

Onze lijnen zijn zo drukbezocht dat helaas nog heel wat kinderen en jongeren met hun verhaal blijven zitten. Daarom gaat Awel jaarlijks op zoek naar mensen die een luisterend oor willen zijn, via chat, e-mail of telefoon.

Iets voor jou?

Ben je 18 jaar of ouder? Lees eerst hier onze infofolder en stuur een mailtje met jouw motivatie en een korte voorstelling van jezelf naar info@awel.be met vermelding ‘Awel-beantwoorder’. In augustus 2020 ontvang je een uitnodiging voor een infoavond in september. 

 

Ben je jonger dan 19? Wij zoeken jongeren die het forum willen modereren! Je keurt berichtjes goed of af, en schrijft soms zelf een reactie. Doe de test om te zien of het iets voor jou is!

Ook zonder vrijwilliger te zijn kan je trouwens helpen! Op het forum kunnen alle jongeren vragen van andere jongeren beantwoorden, meningen delen of elkaar een hart onder de riem steken.

awel da's iets voor mij!