Overslaan en naar de inhoud gaan

Verliefd op transgender...

Dag Awel

Ik ben een 16-jarige jongen en ik heb sinds een jaar een relatie met een andere jongen. Het is altijd al moeilijk geweest in onze relatie. Eerst ontkende ik dat op jongens viel, dan wilde ik niet outen en dan accepteerde mijn vader het niet. Nu is het gelukkig goedgekomen met mijn ouders.

Dus nu hebben die jongen en ik al 3/4 maanden echt een goede band en worden we steeds closer. Nu wilde ik de stap maken om seks met hem te hebben, en hij wilde dit ook. Maar dan wilde hij het niet meer, dan terug wel enz. Nu heeft hij me vertelt dat hij bang is om seks te hebben omdat hij blijkbaar een transgender is. Hij was dus eigenlijk eerst een meisje, waardoor hij geen mannelijk geslachtsdeel heeft. Ik had dit helemaal niet zien aankomen. Hij heeft dit een jaar lang geheim gehouden voor me omdat hij bang was dat ik hem ging verlaten. Blijkbaar neemt of nam (dit weet ik niet) hij puberteitsremmers en heeft dus geen borsten enz. Ook neemt hij (omdat hij een jaar ouder dan mij is) al hormonen.

Nu weet ik helemaal niet wat ik moet doen. Ik heb gezegd dat ik tijd wou om dit te verwerken. Maar ik weet niet hoe het verder moet... Hij heeft dit zolang voor me verborgen gehouden & nu ben ik bang dat hij nog geheimen heeft. En ben ik nu wel gay omdat hij eerst een meisje was? Ik ben echt helemaal in de war. Ik ken ook helemaal niets van transgenders en ik dacht altijd dat je pasvan geslacht kon veranderen als je 18 was. Maar hij lijkt echt een jongen & spreekt ook zo. Ik heb echt hulp nodig.
gepost door Smeulende Maan |
1,228 keer bekeken
7 reacties
Geef 0

hallo!

Voor zo ver ik weet ben jij wss “gay”. dat is helemaal niet erg dat hij transgender is ... je wist het niet dat hij transgender is dus ja je valt op jongens en bent dus gay. En ik zou hem een kans geven.... want voor hem moet het wss super moeilijk zijn geweest om het te vertellen.... als jullie samen een relatie zouden starten ben ik er zeker van dat al jullie problemen bespreekbaar zijn. moest ik jou zijn. Go For It !! x

gepost door Glitterende Coyote |
Geef 1

Je kan ook gewoon op een persoon verliefd worden. Of de persoon dan man of vrouw of verandert is van geslacht maakt dan niet veel uit. Als het maar klikt. Je hebt zelf ook een tijd nodig gehad om te outen als homo. Met je vriend en geslacht veranderandering zal dit ook zo zijn dat ligt altijd wat gevoelig. Ik zou me daar niet te druk in maken als het verder goed zit tussen jullie.

gepost door Zorgzame Joker |
Geef 1

Je geeft zelf aan dat het even geduurd heeft voordat je je wilde outen.. jouw vriend heeft zeker ook een moeilijke periode achter de rug en zal vermoedelijk (bang om afgewezen te worden) gezwegen hebben voor jou. Ik begrijp wel dit heel moeilijk is, maar ik denk dat hij het verzweeg uit schrik en dus omdat hij je echt niet wil verliezen...

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey Smeulende Maan,

Eigenlijk moet je zichzelf vragen of je verliefd ben op die persoon op zijn persoonlijkheid en zijn karakter of gewoon verliefd bent op zijn geslachtsdeel, het is wel een moeilijke keuze maar je moet uiteindelijk een keuze maken ? en ik denk dat die persoon zeker veel van je houdt en daarom dat hij het niet verteld heeft ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

hallo smeulende maan,

ik snap dat je in de war bent en dat is normaal in deze situatie. waarom heeft hij het niet vroeger verteld denk je miss nu... misschien is hij bang voor je reactie of wist hij niet hoe hij het moest zeggen. volgens mij ben je trouwens wel gay want je viel op hem als jongen en niet als meisje. ik denk dat ditniet in de weg van jullie relatie of sexleven mag staan want hij had het waarschijnlijk er zelf hedk moeilijk mee..... bij het proces zelf en het te vertellen. eo iets vertel je trouwens ook niet tussen de soep en de patatten. niet te veen zorgen maken en van elkaar genieten dus.

veel plezier xxx

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hy
Als ik jouw was zou ik hem een kans geven. Hij heeft vast ook al veel meegemaakt en is daarom vast bang voor jou reactie (wat wel te begrijpen valt). En uiteindelijk is hij nog altijd dezelfde persoon ookal was hij eerst vrouwelijk geboren maar hij voelde zich altijd al een jongen vanbinnen. En als je denkt dat je op jongens valt dan is dat zo, hij is ook jongen en uiteindelijk val je niet op een geslacht maar op een persoon. Als je echt van hem houdt geef hem dan de kans!

Grtjes en veel succes!

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik denk ook dat ik voor shemale val ik kijk stiekem naar shemale site in dan wil ik ook lekkere borsten mooi haar geschinkt enzo sexy outfits dragen

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie