Overslaan en naar de inhoud gaan

Mixed feelings

Hey Awellers,

Het heeft erg lang geduurt maar ik ben terug verliefd. De jongen zit in mijn klas en hij is zo schattig, mooi, grappig lief en oh, zo veel meer. Een paar van mijn goede vriendinnen weten ook wie hij is, ik praat namelijk altijd over hem, maar met een bijnaam, en ik kan niet stoppen met zwijgen.

Donderdag had ik tijdens aardrijkskunde ook aan een vriendin verteld en zij zei dat ze hem naar mij had zien kijken. Ik wist niet zeker of ze loog of eerlijk was, maar ik denk dat ze vrij wel eerlijk was, omdat ik hem soms ook wel naar mijn richting heb zien kijken (kan ook naar iemand anders zijn, maar tijdens aardrijkskunde zit 1 iemand tussen ons en mijn vriendin is de enige andere naast mij).

Maar te gelijk denk ik dat hij niets voor mij voelt omdat hij me, zeg maar ghost op Snapchat. I know, ik moet er geen big deal over maken, maar hij is vaak online (mijn beste vriendin maakt screens want zijn locatie staat voor mij uit) en dan laat hij me toch nog steeds op afgeleverd.

Zou hij nu ook van mij houden of is hij gewoon met mijn gevoelens aan het spelen? Ik hoop oprecht dat hij ook hetzelfde voor mij voelt, anders ga ik helemaal kapot.

xxx
gepost door Roze Rups |
70 keer bekeken
3 reacties
Geef 0
Forums:
Verliefd

Hallo roze rups,
Ik denk dat je het best gewoon vraagt als je dat durft...
Als hij ook iets voelt voor jou dat is dat super, en als dat niet zo dan weet je tenminste dat je geen tijd aan hem moet verspillen.
Ik hoop dat dit een beedje helpt.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoi! Ik vind het helemaal GEWELDIG dat je opnieuw na zo een lange tijd verliefd bent? Ik begrijp je twijfel wel.. ik zou niet al te veel verwachten, want als hij dan toch niet op jou is, komt het extra hard aan! Maar ik vind het wel echt moeilijk. De ene jongen is namelijk anders dan de andere! Dus mss moet je het eens aan zijn vrienden vragen. I know, dit is moeilijk, maar geef het een kans. Veel succes nog! Doeeeeg :)

gepost door Anoniem |
Geef 0

Heyy,
Ik zou gewoon een keer praten met hem. Want als je alleen op snap praat is dit altijd anders. Jongens dat is gewoon zo dat ze veel mensen op afgeleverd laten maar praat met hem en je zie zelf als hij met je gevoelens speelt of niet.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie