Overslaan en naar de inhoud gaan

Haat ik mezelf?

Hallo awelers
Ik ben een meisje van 13 jaar (in oktober 14) Vorige week ben ik van school veranderd maar er zit iemand in mijn klas laten we het M noemen M die ken ik op de kleuterschool zaten wij samen in de klas en vorig jaar zat hij op mijn school en hij die altijd heel irritant maar de eerste dag dat ik op mijn nieuwe school begon zei hij tegen iedereen dat wij ruzie hadden en bijna niemand vind mij leuk, ik heb 4 vriendinnen maar ik heb het gevoel dat ze mij niet leuk vinden en andere vrienden maken lukt niet want iedereen vind M leuk

Ik ben ook helemaal niet blij met mijn lichaam ik ben best wel dik en altijd als ik ga lopen (ik ben dit jaar begonnen) heb ik het gevoel dat iedereen mij maar raar aanstaart en het lukt oook niet de ene dag kan ik 3km lopen en de andere dag nog geen 1km (ik weet dat 3 niet veel is maar voor mij tch wel)

Op 1 hobby heb ik een vriendin maar die zie ik maar 1 keer in de week

som doe ik,mezelf heel lichtejes verwonden maar ik weet echt niet meer wat ik moet doen mijn ouders kan ik dit echt niet vertellen kunnen jullie mij mischen helpen.?
gepost door Gezellige Eekhoorn |
59 keer bekeken
2 reacties
Geef 1

Ik vind dikke mensen, dikwijls wél mooi, maar dik zijn is ongezond dus, dat je pogingen doet om te vermageren vind ik wel goed!

gepost door Anoniem |
Geef 1

Hey Gezellige Eekhoorn,
Ik vind dit echt jammer om te horen :( je bent zo mooi als je bent en je moet je niet zo slecht over jezelf voelen. En wat "M" heeft veroorzaakt is niet zo leuk, maar ik denk heus wel dat je vrienden je leuk vinden, anders zouden ze toch niet als "vrienden" gedragen?
En je kan trouwens ook andere vrienden maken buiten je klas of school. Misschien vrienden van vrienden of oude vrienden terug opzoeken, er zijn vele manieren.
Ik vind het knap dat je gaat lopen (ik heb er namelijk zelf de fit niet voor), en geloof me, die mensen kijken niet naar je (en als ze het doen bewonderen ze je ;)), en maak je daar ook niet al te veel zorgen over, dat is nergens goed voor.

Ik vind het ook jammer om te horen dat je jezelf verwondt. Al is het "lichtjes", je verwondt jezelf nog steeds wel. Ik weet dat het verslavend kan zijn, heb het namelijk zelf ook gedaan, maar je kan proberen te stoppen, er is een app genaamd: "I am sober" (misschien heb je er al van gehoord), en daar kan je dan zien hoelang je geen zelfbeschadeging meer hebt gedaan, en als je dan toch nog zelfbeschadeging hebt gedaan, wat oke is (niet het beschadigen maar dat je "relapsed"), het is normaal. Meeste mensen met een verslaving (kan van alles zijn, o.a. zelfbeschadeging) herhalen hun "fouten" (zo zou ik het niet noemen maar ik weet niet hoe ik het moet verwoorden.). En elk dagje, elk uurtje, elk minuutje dat je clean blijft, telt. Al ben je 5 minuten clean, 5 weken, 5 jaar, 5 maanden... Het is allemaal een doel dat je hebt berijkt.

Ik geloof in je! Ik heb namelijk ook die app en ik heb het al 9 maanden vol gehouden, als ik het kan, kan jij het ook!

Ik geloof in je xx

gepost door Roze Rups |
Geef 2

Plaats een reactie