Overslaan en naar de inhoud gaan

broer betrapt, wat nu ?

Wij zijn thuis met 3 kinderen: ik (17), mijn broer en mijn zus (tweeling, 16) en we zitten allemaal op een andere school.
Ik was gisteren onverwacht vroeg thuis (laatste lessen geannuleerd wegens Corona) en ben op mijn bed gaan liggen en in slaap gevallen.
Toen ik weer wakker was hoorde ik wat gerommel in de kamer van mijn zus en ik wou even dag gaan zeggen.
De deur stond een klein beetje open en ik zag dat ze in haar kleerkast iets aan het zoeken was, maar toen schrok ik want het was niet mijn zus maar mijn broer die ik daar zag.
Hij had een panty en een rokje van haar aan en ook een bh en was nog iets aan het zoeken. Ik had mijn telefoon bij en heb een paar foto's genomen en ben dan stilletjes weer weggegaan.
's Avonds bij het eten zat hij in zijn normale kleren en leek het alsof er helemaal niets aan de hand is.
Ik had nog wat DVDs van hem die ik terug wou geven en hij zie "gooi die maar op mijn bed als je weer naar boven gaat", hij was TV aan het kijken.
Ik heb de DVDs op zijn bed gelegd en nu ik er toch was ook wat rondgekeken.
In zijn kleerkast vond ik de kleren van onze zus die hij eerder aanhad. In zijn nachtkastje lag een bh (van mij!) en een nachthemdje (van mij!). Die rook niet echt fris meer, zou hij daar in slapen??
In een andere schuif lag een badpak (van mijn zus?), een turnpakje (geen idee, ik denk niet dat mijn zus dat draagt) en 2 sportbh's. Er lagen ook enkele pakjes met nog nieuwe panty's en leggings en een zakje met vulling (pads) voor in een bh. In die sportbh's zaten aan elke kant 4 pads zodat dat een beetje de vorm van een borst had.
Ik heb alles weer toegedaan en ben naar mijn kamer gegaan.
Het was niet tof om in zijn spullen te neuzen maar hij heeft dat ook bij mijn zus en mij gedaan en zelfs vanalles meegenomen!
Ik vind dit wel heftig. Hij heeft dus kleren van mijn zus en van mij en een paar waar ik het niet van weet.
Ik heb hier heel slecht van geslapen.
Wat doe ik nu?
* zeg ik het tegen mijn broer?
* zeg ik het tegen mijn zus?
* zeg ik het tegen mijn ouders?
* zwijg ik tegen iedereen?
gepost door Ijzeren Mees | 1 week geleden
338 keer bekeken
4 reacties
77 Geef
Forums:
Mijn gezin

Hey,
Waarschijnlijk heeft jouw broer het gewoon niet durven zeggen (dat hij kleren van jullie stal), omdat hij zich misschien schaamt. Hij is dan misschien ook homoseksueel of hij wilt zich gewoon kleden als een meisje. De foto's die je hebt getrokken, had je misschien beter niet gedaan, dus verspreid ze aub niet, je broer gaat dat echt niet leuk vinden. Ik stel dit voor: ga eerst eens zelf met jouw broer hierover praten, maar doe niet te overdonderend, stel hem gerust. Je vertelt wat er gebeurd is, dat je hem zag met die kleren aan en zeg ook dat jij kleren van jouw en je zus in zijn kamer hebt gezien. Zeg misschien ook dat je foto's hebt genomen en als hij zegt dat je ze moet verwijderen, dan doe je dat (het is strafbaar anders). Als hij dan zijn verhaal vertelt, dan laat je het hem gewoon rustig vertellen. Vervolgens bespreek je met hem of jouw ouders of zus het mogen weten. Ik vind wel dat je zus het mag weten, aangezien haar kleren zijn gestolen. Maar hij moet het zelf willen, dus als hij het niet wil, dan houd je het ook stil. Je moet het hem zelf laten vertellen.
Er is echt niks mis mee om vrouwenkleren als jongen te dragen, en hopelijk denk jij en de jouw familie daar ook zo over.
Hopelijk heb ik je daarmee wat geholpen!
Kusjes Dromerige Kok 😘

gepost door Dromerige Kok | 1 week geleden
2 Geef

Ik zou deze foto's zo snel mogelijk verwijderen en zeker niet delen. Je moet je broer het echt niet kwalijk nemen. Hij kan hier niks aan doen! Misschien kun je hem wel vragen of hij het eerst aan jullie vraagt of hij jullie spulletjes mag lenen

gepost door Malle Hond | 1 week geleden
1 Geef

Nee ik wou zeker de foto's niet verspreiden! Ik heb ze gemaakt omdat dat het eerste was waar ik toen aan dacht en zeker niet met de bedoeling ze aan anderen te laten zien.
Als iemand ze mag zien misschien misschien mijn broer of mijn ouders of mijn zus maar zeker geen andere mensen. Ik wil mijn broer ook niet voor schut zetten want op zich is hij wel een goeie gast.
Ik ben alleen geschrokken dat hij daar zo stond en dat hij dat doet, en het is ook wel niet leuk dat hij zomaar kleren neemt uit mijn kamer of die van onze zus.
Het verbaast me echt dat hij dit doet: zowel de kleren dragen als ze wegnemen.

gepost door Ijzeren Mees | 1 week geleden
0 Geef

hoi!
ik zou er eerst en vooral met je broer over praten!
Ik zou jou verhaal eerlijk tegen hem vertellen.
mss heeft je broer het hier wel moelijk mee en durft hij er met niemand over praten,en als jij naar hem toegaat om te praten,zal hij wel opgelucht en blij zijn dat hij er met iemand over heeft kunnen praten.
En je kan hem mss ook zeggen dat hij moet vragen of hij jullie spullen mag lenen.

Veel suc6!

KL🌊🍕❤

gepost door Koele Lynx | 1 week geleden
0 Geef

Plaats een reactie