Overslaan en naar de inhoud gaan

Wrm is liefde zo moeilijk?

Hey,
Dus ik schrijf weeral een vervolg. Ik heb zijn nummer gevraagd en hij heeft het gegeven! Maar nu kijkt heel zijn vriendengroep naar mij. Wat ik niet erg vind natuurlijk. Maar de crush van een vriendin van mij kijkt dus ook naar mij. Zij vind dat niet leuk. En is denk ik (weet ik) jaloers. Weten jullie wat ik met dit moet doen?
gepost door Dromende Krokodil |
113 keer bekeken
4 reacties
Geef 0
Forums:
Verliefd

Hoihoi!
Blijf er niet mee zitten en ga ermee naar de juf! En je mag keus verliefd zijn!
Groetjes :)

gepost door Dansende Lelie |
Geef 0

heyy

Ik ben zo blij dat hij je zijn nummer hebt gegeven en dat zijn vrienden kijken is normaal ik heb dat ook voorgehad dat mijn crush en zijn hele groep blijven kijken. Hij heeft het ze gezegd maar zoals je zegt het is niet erg ze zijn gewoon aan het kijken om je een beetje te observeren zegmaar maar maak je er geen zorgen over. Wees jezelf en laat die jongen zien hoe geweldig je bent girl.

Over je vriendin, praat er eens heel rustig over dat ze niet jaloers hoeft te zijn, doordat je niks voor haar crush voelt en dat het zeker komt omdat je je nummer aan zijn vriend gaf en toon ook empathie met je vriendin. Wat ik bedoel is dat je eens in haar schoenen moet staan, want dat ze jaloers is heel normaal (ik bedoel niet dat je iets hebt gedaan)

Het komt allemaal wel goed met je vriendin

Ik wens je veel succes met die jongen en ik hoop het beste voor je❤️❤️

xxxx

gepost door Lichtgevende Vinvis |
Geef 0

https://awel.be/forum/vervolg-2 dit was men vorig bericht

gepost door Dromende Krokodil |
Geef 0
gepost door Dromende Krokodil |
Geef 0

Plaats een reactie