Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom willen jongens zo graag naaktfoto's van meisjes?

hallo

Waarom willen jongens zo graag naaktfoto's van meisjes?

Ik heb het zelf al vaak meegemaakt dat jongens vragen om naaktfoto's en als je een zwak moment hebt dan ben je zo dom om die door te sturen en dan lig je jezelf daarna in slaap te wenen omdat je het gedaan hebt maar dat begrijpen die jongens dan weer niet!!
Als je op het internet rondkijkt dan zie je toch genoeg blote borsten, waarom moeten je dan mijn borsten hebben??

grrr ik kan mij zo druk maken in die respectloze gasten!! Tegenwoordig kan je niemand meer vertrouwen of ze maken misbruik van uw zwaktes en gaan tot het uiterste tot dat ze krijgen wat ze willen!!
Ik ben gewoon bang geworden om contact te leggen met andere jongens omdat ze nog maar op 1 ding gericht zijn!! BORSTEN EN SEKS!!
Nu begrijp ik als onze ouders zeggen die jeugd van tegenwoordig!!

groetjes
gepost door Anoniem |
11,226 keer bekeken
56 reacties
Geef 0
Forums:
Verliefd

Hey potverdikke,

Je hoeft niet bang te zijn om contact te leggen met andere jongens, er zijn een heleboel schatten van kerels op deze planeet die niet op zoek zijn naar borsten en seks. Je mag die paar jongens die wel om naaktfoto's vragen het niet laten verpesten. Je hoeft ook niet in te gaan op de vraag naar naaktfoto's als je je daar niet goed bij voelt. Iemand die echt om je geeft, dwingt je niet om iets te doen waar je je niet goed bij voelt.

We duimen voor je dat er een echt goede jongen op je pad komt,

Awel

gepost door Anoniem |
Geef 0

Er zijn verschillende redenen.
Sommige willen het aan vrienden laten zien.
Sommige om ze te gebruiken als ze ... Je weet wel.
En dan zijn er diegene die er niks mee doen.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Het is best normaal dat ze erom vragen, ze zitten nu in de puberteit en hebben daar dus behoefte aan, en als ze een best mooi uiterlijk hebben en populair zijn, dan weten die jongens dat ze, als ze het aan meisjes vragen, waarschijnlijk die foto's gaan krijgen. Nu gaat het erom dat je je niet moet laten doen, als je het niet wilt. Maar de meesten houden het voor zich en maken daar geen misbruik van. Het is nu de periode waarin ze dat echt nodig hebben en je mag hen dat niet kwalijk nemen.
Je beslist uiteindelijk zelf wat je doet, ook al ben je verdrietig.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Vaak is het zo dat ze die voor geld kunnen doorverkopen aan kennissen/vrienden

gepost door Anoniem |
Geef 0

ze vragen erom omdat ja ze je kennen dat is anders als je niet kent.

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik vind het ook raar zoek het dan op internet ja
(ik ben een jongen) maar ik wil dat niet
wacht totdat je een lief hebt ga niet zomaar meisjes lastigvallen ermee.

gewoon negeren en NIET sturen ook al heb je het lastig
je krijgt er spijt van

gepost door Anoniem |
Geef 0

heel kort uitgedrukt: hormonen
en jongens willen per se jouw borsten omdat porno onrealistisch is en omdat een vagina van een 14-jarig meisje er anders uit ziet als die van een volwassen vrouw begrijp je, als jongens "zin" hebben dan is dat moeilijk te weerstaan en ze zouden graag wel eens leeftijdsgenoten naakt willen zien

gepost door Anoniem |
Geef 0

jongens willen iets op op te trekken en als jullie fotos stuuren zijn e echt en hebben we wat

gepost door Anoniem |
Geef 0

nu ja waarom dat weet ik ook niet er staan genoeg naakt foto's op internet ik vraag mij dan ook af waarom ze dan nog foto van meisje moet hebben als je die van het internet kunt zien ik denk voorbeeld als naakt foto van jou hebben dat die jongens u dan kunnen chanteren om voorbeeld met u seks hebben zo kan hij dan driegen om het doen met u ik kuurt dit niet goed van jongen

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik heb het ook meegemaakt ik haat het!!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ze vragen het gebruiken het voor je te chanteren anders tonen ze het aan iedereen... ze chanteren je met vanalles en nog wat geld....

gepost door Anoniem |
Geef 0

Die gasten moestenzich schamen. Maar zeker niet alle jongens zijn zo hoor.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Laten we even de vraag omdraaien: waarom geven meisjes/vrouwen zo makkelijk toe als ze weten hoe het andere geslacht kan zijn? Of dat nu om foto's gaat, om seks, noem maar op. Als je het weet, waarom geef je er dan aan toe?
Ik heb zoiets van: zolang er ook meiden zijn dei toegeven, zullen er altijd jongens zijn die er naar vragen. Een nee hebben ze, een ja kunnen ze krijgen.
Zelf vond ik het respectloos om zulke dingen te vragen aan meiden, nu zou ik niet weten waarom je het niet zou vragen eigenlijk. Hetzelfde met seks.
Sorry om cru te zijn, maar het begint allemaal bij jezelf hoor. Als je nee zegt, gaan ze niet veel komen vragen. Probeer daar toch aub uit te leren.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben ook een meisje en je hebt groot gelijk potverdikke!!! Ik eb het ook al meegemaakt en ik word er zó kierewiet van! Maar je moet sterk zijn en gewoon het aan mensen die je echt vertrouwd vertellen. Twee vriendinnen weten het en ze doen gewoon normaal tegen mij, sinds dien ben ik echt blij en zorgeloos!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Gewoon negeren en niet antwoorden

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ken ook een jongen..
Die wilde da ook van mij. Ik vroeg waarom wil je dat van mij je kan het op Google vinden .. Wat hij zei : ik vind die niet interssant enzo ik vin i speciaal..

gepost door Anoniem |
Geef 0

Je zegt dat je genoeg hebt van die jongens en dat ze misbruik maken. Ze kunnen GEEN misbruik maken als JIJ er niet op in gaat. Hoe moeilijk kan het zijn? Uitkruisen/blokkeren,... Ik vind dat het probleem ook aan je eigen ligt. Moet je de foto's maar niet sturen denk eerst 2 keer na wat er met die foto's kan gebeuren en doe dan pas iets. Eerst nadenken en dan actie is hier van toepassing.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey potverdikke
wij zijn niet allemaal zo hoor, dat wordt veel gezegd zoals jongens houden ALLEMAAL van voetbal jongens denken alleen maar aan seks enzo maar dat is niet helemaal waar xx Ok ik ga niet zeggen dat als er een meisje is in bikini dat ik er niet naar kijk hoor, maar ik ga niet vragen dat meisjes dat ik goed of niet ken naakt foto's maken van hunzelf voor mij xx jammer dat we niet echt met elkaar in contact komen dan zou je een jongen kunnen leren kennen die niet zo is en die het altijd super goed meent met een meisje xx die haar niet afkeurd op haar uiterlijk xx want ik ben er zelf al genoeg voor afgewezen en het doet me soms pijn dat meisjes zoals jij dingen zeggen over het volledige mannelijk geslacht xx
grts lievejongendiehetgoedmetjemeent

gepost door Anoniem |
Geef 0

De rede is simpel. Het geeft een kick. Op het internet vind je dat makkelijk, maar een meisje dat je elke dag op school ziet, is toch wat anders... Het is speciaal omdat ze de enige zijn die het zien, het geeft hen een gevoel van macht. Ik vind het zelf ook verschrikkelijk onrespectvol, geef er echt niet aan toe!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Het hangt ervan af met welk type jongens je optrekt. In mijn vriendenkring bijvoorbeeld zou geen enkele gast daarin geïntereseerd zijn. Wat het je uiteindelijk aan een stomme foto van je vriendin wanneer je er een relatie mee hebt?
Indien je met de jongen in kwestie geen relatie hebt, zou ik die kerel gewoon mijden als de pest. Als ze zo'n grove schendingen van de integriteit van een andere persoon niet begrijpen, dan zijn ze - sorry voor het grove taalgebruik - emotioneel labiel. Optrekken met krapuul is de beste garantie voor miserie. Laat ze dus gewoon vallen. Uiteindelijk geldt: soort zoekt soort. Ze zullen dan wel een meisje zoeken met eenzelfde laag intellectueel niveau (zowel emotioneel als cognitief) als zijzelf. Jij kan veel beter dan dat.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Dat komt doordat wij mooi zijn

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik ben een jonge van 14 en ik kijk niet graag naar naaktfoto's nog zal ik er naar vragen ik kijk liever naar gewoon foto's ik vind het vies om naar naakt foto's te kijken ik kijk liever naar selfies van meisjes allee ik heb mijn lief wel naakt gezien daar ni van maar om er en foto van te treken daar komt aleen miserie van ik kijk liever naar foto's waar mensen op staan met hun kleren aan das veel toffer en ik vind het zielig voor jongens die aftrekken op naaktfoto's van andere mensen echt zielig kijk toch gewoon naar en foto waar aleen het gezicht op staat van een meisje dat je graag mag das proper en veel gemakkelijker

gepost door Anoniem |
Geef 0

Waaw da snap ik

gepost door Anoniem |
Geef 0

@oooh ik snap totaal wat je zegt ik vindt dat meer jongens gewoon moeten afterken zonder naakt foto's gebruik gewoon je fantasie

gepost door Anoniem |
Geef 0

Iedereen zegt wel makkelijk: niet sturen en niet aan toegeven als je er achteraf spijt van zal krijgen ... Maar als je emotioneel gekwetst bent , dan is aandacht een troost omdat dat je beter laat voelen , als een jongen dus alleen maar geïnteresseerd is omwille van je lichaam , geef je hem wat hij wilt ... Als hij ( als onrespectvol persoon ) dan een naaktfoto vraagt dan wil jij dat doen omdat je zijn aandacht wil blijven hebben en omdat hij je laat voelen alsof je speciaal bent ...

gepost door Anoniem |
Geef 0

De borsten die je op internet ziet zijn die van mensen waar je (meestal)niet om geeft maar als een jongen om die van jou vraagt (kan het zijn) dat die iets om je geeft

gepost door Anoniem |
Geef 0

Het is gewoon omdat een meisje die je veel ziet je veel hitsiger zou maken !
Op internet is het onrealistisch dus hebben we liever iemand evht

gepost door Anoniem |
Geef 0

da is omda die kneuzen losers zijn : ' ) NI STUREN EN NEGEREN. da zijn playboys, ga om met jongens die het wel goed menen Smile

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hi ik ben een jongen 14 jaar en heb er zelf ook al om gevraagd, waarom ik dit deed: jongens vinden het veel opwindender om iemand naakt te zien waar ze contact mee hebben in real life zoals een klasgenootje ofzo, dat is veel opwindender voor ons, oke ja we kunnen ook naar porno kijken en dat doen de meeste ook maar het grote verschil is, porno is gespeeld een naaktfoto is iets waar beide personen van zouden kunnen genieten, er zijn heel veel jongens die de fotos niet eens opslaan of beveiligen met een code, jullie kunnen er wel op vertrouwen dat die jongens te betrouwbaar zijn.

gepost door Anoniem |
Geef 0

We denken niet altijd aan seks aan borsten, ik denk ook aan eten? stuur die fotos niet naar mensen van mijn geslacht want een heleboel miqbruiken ze( dat zou ik niet doen, maar al mijn vrienden wel?)dus doe het maar beter niet. En als je het echt wilt, laat je ze in het echt zien zodat ze er geen misbruik van kunnen maken

gepost door Anoniem |
Geef 0

hi! bij mij hebben ook al 3 jongens het gevraagt en ik ben bij een zo dom geweest van het te doen en hij heeft een screenshot genoemen en het aan iedereen laten zien echt stom eigenlijk stom van mij bij de eerste die het vroeg deed ik het in bikini de tweede naakt en de 3de ni

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik toon enkel dingen in real life.
dan kan er ook geen probs van komen.

gepost door Anoniem |
Geef 0

IK heb een beste vriend waar ik echt alles aan kan vragen, ik heb hem die vraag al 1s gesteld en die zei: ik weet het niet! het is gewoon de leeftijd hun hormonen...
het is wel lastig dat geef ik to

gepost door Anoniem |
Geef 0

Je kunt het ze niet kwalijk nemen het te vragen, uiteindelijk kies je er zelf voor om te sturen of niet. Het is je eigen verantwoordelijkheid. Uiteindelijk raad ik aan dit niet te doen, je weet nooit zeker of hij de enigste is die ze te zien krijgen en je weet nooit goed zijn bedoelingen.

gepost door Anoniem |
Geef 0

hii,
Ik snap wel dat jongens liever een meisje dat ze kennen (waar ze verliefd op zijn of een relatie mee hebben) naakt zien, dan zomaar een onbekend meisje. Bij meisjes is dat net hetzelfde: je zou veel liever je crush of je lief naakt zien dan een onbekende jongen die je op internet vind (kan ook leuk zijn om te kijken misschien maar die zijn onbereikbaar dus je zal er minder gevoelens bij hebben)
Hiermee praat ik niet goed dat jongens zo doen. Je kan er veel problemen mee krijgen en veel jongens sturen ze ook nog eens door ook als je ruzie hebt met hem of als jullie uit elkaar zijn etc.
Als ik 1 tip mag geven voor alle meisjes hier:
ALS EEN JONGEN JE OM NAAKTFOTO'S VRAAGT EN JIJ VIND HET GOED DAT HIJ JOU NAAKT ZIET DAN MOET HIJ MAAR MOEITE DOEN OM HET IN HET ECHT TE KOMEN BEKIJKEN!
greeetingzz

gepost door Anoniem |
Geef 0

als ik een naaktfoto zou vragen is het omdat ik wil weten hoe een meisje van mijn leeftijd er naakt uitziet want dat vind je niet op het internet, dat noemt men kinderporno...

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hi.
Ik heb het ook al zo vaak gehad maar nooit gegeven. Ik snap eigenlijk ni wat er zo erg is. Ik maak daar meestal een grap over en blokkeer ze dan ?
Neem het allemaal niet te serieus. Geef geen naaktfoto's en Lach het weg ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Laat ze die vraag tig stelen jij doet ermee wat je wilt stuur je die foto of niet dat hangt van jouw af
(Jongen)

gepost door Anoniem |
Geef 0

Niet elke jongen is zo want nu zeg je dat dat de jeugd van tegenwoordig is maar niet elke jongen is zo bv. Ik, ik ben niet zo ik vraag da ten eerste niet want je moet meisjes repecteren en 2 tweede ik hoef da gwn ni echt niet elke jongen is zo hoor ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Jongens kijken graag naar naaktfoto's omdat ze een beetje nieuwsgierig zijn hoe de vagina eruit ziet hoe groot de horsten zijn we doen het ook zodat we zouden klaarkom of zodat onze penis zou stijf staan.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey

Geloof me dat niet ALLE jongens hetzelfde zijn en op het zelfde gericht zijn.
Het zou maar een saai boeltje zijn moest iedereen in hetzelfde geïnteresseerd zijn.
Ik sluit me ook aan bij Bramboy2003.

Groetjes

gepost door Anoniem |
Geef 0

hallo !!!
Aan alle meisjes en jongens !!!

Ooit vroeg er een jongen aan me of dat ik een foto met zijn gsm wou trekken tijdens dat iedereeen zich aan heet omkleden was !!!
Ik zei zo: sorry maar, ik ben geen debiel ze!
En wat is dat voor een vraag !
Dus als jullie je omkleden, doe discreet een een handdoek over jullie ofzo want het is toch bij mij op schoool lgebeurd door iemand anders gedaan

gepost door Anoniem |
Geef 0

Respect meit
Ik ken ook zo en paar jongens die zo denken
En ze vroegen het eens aan de dochter van een leerkracht dus je oet echt opletten zeker op FB en twitter

gepost door Anoniem |
Geef 0

Wel,

We kunnen het ook zo stellen; hoeveel meisjes zijn er niet die continu op zoek zijn naar foto's van jongens in bloot bovenlijf. Ze hebben ze per 50 in hun galerij staan en bekijken ze overal en met al hun vriendinnen. Komen ze een onschuldige foto tegen van een jongen in bloot bovenlijf, hup, screenshot. Het ligt dus ook niet alleen aan jongens hoor. Meisjes die in hun puberteit kunnen soms ook heel gemeen uit de hoek komen. Ik denk dat ik meer meisjes ken die zo foto's screenshotten en verspreiden dan jongens. En als je niet wil dat er iets intiem van jou verspreid wordt, denk dan goed na. Het kan ook een heel aangename ervaring zijn. Zeker niet alle jongens maken er misbruik van, en het kan tot een nog hechtere band leiden. Voor je zo een foto stuurt, denk goed na of je de persoon wel kan vertrouwen. En misschien dom om te zeggen omdat je dat zelf ook wel weet, maar trek NOOIT een foto met je hoofd erop.

Zolang de foto vrijwillig gestuurd is en je hebt en hij wordt niet verspreid is er niets mis mee. Vanaf dat een foto van een naakte minderjarige verspreid wordt, is het eigenlijk verspreiden van kinderporno en dus strafbaar.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen.
En voor jullie een slecht gedacht hebben, ik ben een keurig opgevoede jongen, en hoop dat ik niemand op zijn of haar teen trap

Succes
Een helpende hand

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben ook benieuwd hoe de vagina van een meisje van mijn leeftijd er uit ziet maar ik zou nooit vragen voor een naaktfoto. Op school is het ook soms da er iemand een naaktfoto van iemand heeft en er super trots op is. Veel jongens willen er dan naar gaan kijken en vragen dan om het door te sturen en degene die de naaktfoto heeft doe da dan ook en zo wordt de naaktfoto verspreid ( zo gaat het toch bij ons op school ) . Mij mening over jongens die naaktfoto's vragen aan meisjes: GET A LIFE!!!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben een jongen en geloof me niet alle jongens hebben daar nood aan hoor , ik heb daar bv. helemaal geen nood aan , maar andere jongens willen dat voor op te .... , of voor met te stoefen bij vrienden , maar gans andere jongen doen het voor te chanteren en dan heb je nog de jongens dat het gewoon willen omdat ze voor je vallen , heel veel verschillende dus , maar geloof me je mag niet alle jongen van je wegduwen want er zijn dus weldegelijk jongens dat geen interesse hebben in zon foto's , Mvg IK BEN EEN JONGEN (maar niet volgens jou)

gepost door Anoniem |
Geef 0

Borsten en sex zijn 2 dingen...

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik heb nog niet zo lang geleden een jonge gehad die me om naaktfoto's vroeg. Ik heb toen mijn beste vriend direct ingeschakeld en gevraagd om mee te zoeken op internet naar foto's waarop ik best veel lijk. Ik heb die doorgestuurd en die jonge had niks door ... Een tip voor de volgende keren meisjes! Wink

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hy
Het is niet leuk wat ze met je doen. Maar ik denk dat iedereen ht zelfdr zgt niet doen
De jongens zijn rare wezens
Ik zou zeggen wrm zou ik naaktefoto s naar u geven als ik u amper ken en als ik dat niet wil .ik ga doen wa ik wil

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey veel van jullie denken dat jongens niet te vertrouwen zijn met naaktfotos ik denk dat dat soms het geval kan zijn zeker bij populaire jongens maar meestal zijn we te vertrouwen we houden het voor onszelf en trekken ons erop af als je hier een probleem mee hebt dan niet doorzenden en je kan ze vragen om gewoon ze in irl te komen bekijken maar dit ligt meestal moeilijk door oudersook kunnen er sneller stappen worden genomen zo waar meisjes later spijt van hebben

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben ook een jongen maar ik doe dat niet. Dus niet alle jongens hé! Als ze dat doen praat er met iemand. Ik zou dat niet eens durven!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Jongens kunnen veranderen ik heb dat vroeger ook gevraagt en gekregen maar niks mee gedaan je maakt het misschien veel erger dan het is, voor mij is een foto maar een foto ik bedoel je bent er niet aan geweest

gepost door Anoniem |
Geef 0

Je hebt helemaal gelijk, jongens zijn gewoon supergeile beren.

gepost door Anoniem |
Geef 0

hallo,
ik ben een meisje van 17 en heb naaktfoto's gestuurd. Ik heb een probleem. Men naaktfoto's gaan nu rond op men oude school. Ik ben verhuist vorig jaar naar spanje. Er zijn mensen van men vorige school op men snapchatacc geweest dus die hebben ja nu naaktfoto's van mij. Ik had die door gestuurt naar men vriendje die in belgie woont. hij weet da ze rond gaan. Ik zeg altijd tegen jongens nee ik wil het ni sturen maar dan dwingen ze me en dreigen ze me. Ik ben nu bang da ik word gepest. Ik wil gwn da de kinderen die foto's van mij hebbe die verwijderen en het gwn allemaal vergeten. Ik wil men vriendje hier door ni kwijt want in hou fk veel ban hem. Wa moe ik nu doen???????

gepost door Zuiderse Robot |
Geef 0

Hallo anoniem bij mij is het net het zelefde ik doe dat ook en dan zeg ik tegen mij eigen gij zij echt dom geweest maar ge kunt u zelf niet beheren en je val dan in een zwarte put en je doe het dan gewoon ik wil kijk graag een vriendje maar die zeggen oke ik wil meu en dan derekt over toon je borsten en je vagina en dat wil ik niet maar ik hep me zelf niet meer 8n kontrolle dat het gewoon gebeurd maar wat hebben wij daar aan jongens ja doe nog echt mooi terwijl sarkasme is ze willen gewoon dat zien en jongens doen dan niks en wij zijn hun slaafje bijna alle jongens die je wil sturen praten ovet sex kan ik me ook druk in maken dt iknme zelf pijn doe omdat 8k dat hep gedaan en gewoon dom ben geweest nu nog steets ???????????????????????????niet alle jongens zijn slecht maar de meeste wel en als je dan zrg wrm dat je dat niet doe praat die 1 dag niet en dan doe je het weer dat haat ik echt oke pfffff beetje blij datvik het kunnen luchten ben maar ja hopelijk doe jullie dit niet na echt niks ol trots op te zijn daag

gepost door Grijze Cupcake |
Geef 0

Hallo,
Ik ben een jongen en ik denk niet zo hoor!
Sommigen zijn wel zo maar niet iedereen.
Er zijn ook meisjes die dat vragen denk ik
Het zijn gewoon hormonen
Sommigen hebben dat meer dan anderen
IK heb da niet dus geen idee hoe dat voelt
groetjes

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie