Overslaan en naar de inhoud gaan

Tips om meisjes te versieren

Ik ben onzeker in de buurt van meisjes, ik weet niet hoe ik een gesprek moet beginnen met meisjes.
Ik heb het al een paar keer geprobeerd maar telkens knappen ze zeer snel af. Dit gebeurt meestal op de vraag wat is je favoriete muziek genre. Ik ben een nogal zeer fervente metalhead en veel meisjes vinden mij raar omdat ik niet naar rap of een ander meer modern muziek genre luister.
Ik woon in een redelijk grote stad met een goed uitgaansleven maar ik vindt nergens mijn draai omdat alle meisjes mij negeren.
Tips zouden welkom zijn
gepost door Anoniem |
10,085 keer bekeken
62 reacties
Geef 0
Forums:
Verliefd

Kijk simon ik ben zelf een meisje dus ik weet het zeker meisjes hebben graag dat ze bewonderd worden dus stoef wat over haar. En probeer ook eens lief te kijken naar haar en laat soms je gevoelige kant zien of je stoere Grin ♥♥ veel geluk

gepost door Anoniem |
Geef 0

je moet je niet gaan gedragen als een player want zo kom je er niet. (niet dat ik denk dat je dat doet maar je weet nooit). probeer heel spontaan te zijn en vooral grappig. geef een complimentje, een kleintje, vb wat een mooie trui. iets heel belangrijk is dat je naar haar moet lachen. als ze kijkt, kijk dan zeker niet de andere kant op he! speel niet hard to get maar laat zien dat je wel geïnteresseerd bent.
veel succes he! Wink

gepost door Anoniem |
Geef 0

er zijn ook heel heel veel versiertrucks waarin je niet hoeft te praten Wink
oogcontact is zo belangrijk! kijk stiekem naar haar voor al eer je op haar af stapt, en 1 keer: kijk tot ze dat doorheeft en dan kijk je snel weg terwijl je zachtjes bijna onmerkbaar glimlacht... alsof ze je in verlegenheid brengt.
Nog een iets, wanneer je met haar praat en voor je aan je zin begint kijk je eerst naar haar linkeroog dan haar rechter en dan naar haar mond snel na elkaar (oefen eens in de spiegel) alsof je je een beetje moet inhouden om haar niet te kussen.
eum, luister naar haar? oefen met je vrienden Tongue2 ? vraag haar wat ze je kwa muziek zou aanraden? en ja ik weet niet hoe je eruit ziet maar sommige meisje hebben graag verzorgde jongens, terwijl ik liever een beetje iemand nonchalant heb maar zie dat je tussen de 2 zit. grappig zijn helpt ook altijd maar dat kan een beetje stresserend zijn als het niet zo vlot loopt.
toon dat je manieren hebt maar maak het niet ongemakkelijk door het er te dik op te leggen. succes en weetje, oefening baart kunst Wink je hoeft niet iemand anders te zijn x

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey Simon!
Ik ben een meisje dus ik zal proberen je een beetje te helpen.
Eerst en vooral: alle meisjes zijn verschillend, dus ik kan je niet beloven dat mijn tips echt gaan werken bij dat meisje dat je leuk vindt. Wink

Ga niet stoer doen door bijvoorbeeld dit te zeggen: "ik trek me niets aan van een trut als jij", want, hoewel veel jongens het tegendeel beweren, dat vinden meisjes echt niet cool.

Probeer bij haar op te vallen, door bijvoorbeeld te zeggen: " leuke oorbellen! Zijn ze nieuw?"
Over kleding zou ik dat niet doen, want dan kom je een beetje gay over...

Men zegt soms dat je eerst de vriendin moet versieren, maar dat is ECHT NIET WAAR, want dan gaat ze jaloers zijn en misschien stoppen met hopen dat je haar ook ziet staan. Als ze je toch niet ziet zitten, dan gaat ze je een player vinden als je dat doet, en dan kan je het al helemaal vergeten.

Als jullie samen moeten werken, geef haar dan eens een complimentje over haar ijverigheid, of vraag haar hulp om een oefening. Wat je ook kan doen is vragen of ze je iets van wiskunde (of een ander vak) nog eens wil uitleggen, ook al snap je het echt wel.

Stop een briefje in haar zak of tas of kluisje waarin staat dat je haar bewondert, en dat je haar lief en leuk en grappig vindt ofzo.
Dat vinden meisjes romantisch.

Zo, ik hoop dat je iets hebt aan deze tips, en nog veeeeeel succes! Smile

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey

Niet alle meisjes houden van dat genre maar misschien moet je eens naar een plaats gaan waar metal vaak wordt gedraaid en misschien is er daar wel een leuk meisje te vinden.
Als je het meisje dat jij leuk vindt jou niet wilt omwille van je muziekkeuze dan is ze het niet waard om het er bij te proberen
niet zo'n bruikbare tips of misschien toch een beetje
grtjs sas xxx

gepost door Anoniem |
Geef 0

Heeee,

Omdat je van metal houd, zou ik naar metal feestje's gaan.
Daar vind je leuke meiden. En de meeste meiden daar spreken jou ook aan. Smile
Succes X

PS: maak oogcontact

gepost door Anoniem |
Geef 0

Het belangrijkste is gewoon een complimentje geven dat vinden gewoon alle meiden leuk!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben ook een meisj ! Meisjes hebben graag dat jij initiatief neemt dus dat jij ze aanspreekt want jij voelt je misschien onzeker maar wij mss nog leer! Geef haar complimenten dat werkt altijd en vertel haar dat ze speciaal is , lach en knipoog eens lief en raak toevallig eens haar arm aan maar doen niet zo macho , Stoer mag wel wees zekr niet arrogant ! Veel succes ! Met die tips zou je mij kunnen versieren hahaha ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

heey
Dat is wel heel erg hoor, bij meisjes moet je gewoon jezelf proberen te zijn. niet je anders proberen voor te doen..( alle dat vind ik toch niet leuk) , geef veel complimentjes over hun haar,kleren en zeggen dat ze er mooi uitzien. dat vinden we meisjes leuk. Vraag ook veel dingen aan hun. Muziek is het minste waarover ik zou praten.inderdaad maak veel oogcontact en als je ze leuk vind meteen hun nr vragen. zo bouw je een band op. en inderdaad als je van metalmuziek houdt dan zou ik naar een metal feesje gaan.. daar vind je meisjes met dezelfde keuze van gerne.

veel succes ! Wink

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey
Ik ben een meisje en ik vind het zelf best wel leuk dat je naar metal luistert. Ik luister het zelf ook soms, en ik denk dat er nog zo een paar meisjes rondlopen. Er zijn veel meisjes die het leuk vinden als je lief en grappig bent. Maar het belangrijkste is dat je jezelf blijft.

Smile

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey simon,

Ik ben zelf een meisje en ik vind het persoonlijk wel leuk om over muziek te praten. Jammer genoeg is dat niet bij iedereen zo, maar er zijn genoeg andere dingen om een gesprekje over te beginnen!
Zoek dingen die jullie gemeen hebben met elkaar, of maak een grapje of vertel iets leuks! Als ze daarop kort reageert of ze kijkt niet geïntreseerd, stel dan een vraag en laat haar praten.
Meisjes vinden het leuk om naar geluisterd te worden. Dus onderbreek haar niet, maar wacht tot ze uitgepraat is Wink .
Ook af en toe een klein complimentje is zeer leuk! Zeg dat ze leuk lacht ofzo, of dat ze er mooi uitziet!

Veel succes! En vooral de hoop niet opgeven.

gepost door Anoniem |
Geef 0

er zijn echt wel meisjes die van metal houden hoor (ik zelf ook) dus wanthever en er bestaan ook cafe's in en thema dus ook met metal (hebben wij wel in ons dorpie)

Smile

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hi
ik luister zelf ook metal en het irriteerd me als mensen zo verbaasd zijn of zo denken "oh nee dies anders" metal is ook maar gwn een muziek genre ik bedoel het is niet dat wel anders zijn,...
En wat die meisjes betreft ik vind het net wel interresant als een jongen(ofmeisje) naar mij komt met mij aan de babbel geraakt en begint te praten over muziek omdat het een heel breed onderwerp is en zoveel meningen aan kan geven, nog een tip vergeet oorbellen en kleren als een gast tegen mij zou zeggen je hebt prachtige ogen of je hebt een mooie lach,haar, etc zou ik dat 666 keer beter vinden dan f***ing kleren ma bon effe mijn mening dan weer , ik wens je veel succes en nog een kleine typ ga niet te direct op meisjes af, we hebben het wel door wanneer je op jacht ben! Tongue2 laa alles wat natuurlijker zen gang gaan dat helpt ook een pak! Smile succes

gepost door Anoniem |
Geef 0

Heei,

Meisjes vinden het altijd leuk als je hen dingen vraagt over henzelf, maar probeer ook oprecht geïnteresseerd te zijn in hun antwoorden zodat ook jij iets aan het gesprek hebt.
Muziekstijlen zijn moeilijk, maar er zijn ook gewoon meisjes die van metal houden, en dan heb ik het niet over van die die te zwaar opgemaakt zijn, hun haar alle dagen kleuren, enz enz. Er zijn ook gewone meisjes die graag metal luisteren. Leg hen uit dat er meerdere soorten zijn en welke je graag luistert.
Als muziekstijl voor vele meisjes een afknapper is, vertel deze dan niet meteen op de eerste kennismaking. Maar spaar het voor later zodat ze niet meteen een vooroordeel over je hebben.
En blijf steeds jezelf anders draait het toch op niets uit!

Lot

gepost door Anoniem |
Geef 0

men beste vriendin is ook en metalhead ze heeft een hele groep die ze kent die daar naar luisteren, ze kent ze door mij maar zij zoeken precies ook alleen naar een lief die ook naar die muziek luisteren, ik vind hen allemaal kei tof en ik beoordeel hen niet op hun muziek smaak we zijn gewoon vrienden. Mensen die veroordelen op muziek zijn meestal vervelend, maar ik beoordeel wel op mensen die als je ze aanspreekt direct beginnen over 1D of JB en dat zijn hipster en die vind ik meestal echt vervelend....

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoi!
Ik zal je wat tips geven:

zoek uit wat haar hobby's zijn en begin een gesprek daarover. Mijn hobby is waterskieën en ik zou het geweldig vinden als een jongen daarover praat met mij
geef haar af en toe eens een complimentje.
stel nu dat het een meisje is van je school, ga niet elke speeltijd haar opzoeken. Als je echt continu bij haar staat vindt ze dat ook niet zo leuk
chatten op fb is ook wel leuk en begin dan eens over relaties enzo of speel doen durven of waarheid dat vindt ik tof! Zo kreeg ik verkering Smile
Hopelijk ben je hier iets mee Smile
Veel succes!!

Groetjes justina

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik ben zelf een meisje,
dus ik weet wel wat meisjes leuk vinden:
-als jongens haar complimentjes geven.
-als je je gevoelige kant laat zien en lief tegen haar doet.
-blijf jezelf !
-zoek oogcontact!
veel succes ! zelf ben

gepost door Anoniem |
Geef 0

Paar openingszinnen ;

als jij daarnet uit de hemel viel , take me hand en neem me mee
ik was aan het denken aan een openingszin maar ik houd het gwn bij hoi
Kweenie hoe je bent met uiterlijk maar ik geef je 1 paar tips;

hou je nagels kort , je bent geen vrouw

ga rap luisteren, je kan beginnen bij bijvoorbeeld mitta/ hoks. Daarna keizer , daarna greengang enzo

snapbackk en sneakers is een vrouwenmagnaat als je ze goed combineert

haar? Kuif , scheiding schuin naar rechts , iets kort valt vaak in de smaak

zorg voor witte tanden+ verzorgde ,, zorgeloze uitstraling

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey Simon
Ik ben een meisje van 14 en ik ben ook een metalhead Grin ik snap dat het moeilijk is om over muziek te praten met meisjes als ze niet naar dezelfde muziek luisteren (ikzelf vind het behoorlijk saai om over pop muziek te praten ofzo) maar muziek is ook niet het enige gespreksonderwerp. Zoek andere intresses en accepteer dat er niet zoveel meisjes zijn die van metal houden. Praat over school of hobbies, vraag naar wat zij leuk vind om te doen of discusier over verschillende muziekstijlen. Hou het vooral losjes en probeer niet te hard je best te doen. Wees vriendelijk en sociaal en onthoud dat niemand perfect is: ook jij niet Wink

gepost door Anoniem |
Geef 0

Voor je aan een gesprek begint moet je lichaamstaal gebruiken en haar tussen de 30 60 procent in de ogen kijken niet te overdreven want anders denkt ze dat je gestoord bent.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Je moet gewoon durven, maar stell je niet aan!!!!!!
Suc6

gepost door Anoniem |
Geef 0

kijk
Als je een meid wilt versieren moet oogcontact maken en lachen en een relaxende houding hebben.
Een relaxend houding kun je doen door je handen in je achterzakken van je broek steken of ergens tegen aan leunen.
Plaag haar en praat over dingens dat bij haar opvallen.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Heyy :d
Meisjes versieren is eigenlijk makkelijker dan je denkt ;p
Meisjes houden heel erg van complimentjes ;3
En ja oogcontact en plagen zo kan je ook wel beginnen ;d

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey(ik ben een meisje)
ik vind het eigenlijk helemaal niet belangrijk wat voor muziek een jongen graag luistert...
ik vind dat een jongen lief moet zijn!!!en natuurlijk ook knapWink
veel succes!!!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ook nog wat tips:
*begin niet met een meisje waar je zeker geen kans maakt, zoek iemand die je al een beetje kent dat je weet waarover je kan praten(en waarover niet)
*als je haar echt nog niet kent, probeer haar zo snel mogelijk wat te leren kennen in een ppaar simpele vragen, kort maar krachtig
*wees even badass en ga er gewoon naartoe en begin te praten
Succes!! <3

gepost door Anoniem |
Geef 0

heey,

Hier heb ik een paar tips

Je moet vooral oogcontact zoeken.
NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT over een ex beginnen en zeker niet zeggen hoe leuk je die vond dat is echt een afknapper voor een meisje.

Als je niet weet waarover je het moet hebben dan kan je altijd nog vragen wat haar hobby's zijn bv. Dat betekend voor haar dat je geïnteresseerd bent in haar.

Zo ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad.

gepost door Anoniem |
Geef 0

@teddybeer

De relaties die het moeilijkste zijn om te krijgen, zijn die waar je het meeste aan hebt...

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey ik ben zelf een meisje en ik gef toe als je over muziek begint gaan meisjes het niet zo leuk vinden je kan het wel vragen maar dan moet je die van jou niet zeggen en je moet ook heel net zijn en veel complimenten geven en nog veel succes hihi niet vergeten

gepost door Anoniem |
Geef 0

Je moet ook veel gemeen hebben met haar

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey je moet gewoon jezelf zijn en ervoor zorgen dat je positief opvalt (een compliment of een lachje kan geen kwaad)

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey Simon!

Ik ben zelf een meisje.
Kijk je moet nooit met je levensverhaal of met je zelf beginnen.
Vraag dingen over de meisje en geef bijvoorbeeld een keer een bloemetje ofzo als cadeau aan haar.
Doe mysterieuz.
Verder bewonder haar.
GEEN OPENINGSZINNEN (Die zijn gwn stom)

Groetjes LiefMeisje

gepost door Anoniem |
Geef 0

simon jij bent waarsceilijk een leuke jongen maara ls je zelf een meisje vind die je leuk vind zeg dan gwn hey lekker ding en knippoog eens doe ik altijd werkt ook je gwn stoer gedragen

gepost door Anoniem |
Geef 0

Stap zelf op de meisje's af.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaag een meisje die je leuk vind of die je denkt dat ze je leuk vind want meisjes plagen is liefde vrage Tongue2 een als ze alleen is en ze voelt zich rot ofzo ga naar haar toe en houd haar teminste gezelschap? wat meisjes ook leuk vinden is om een kado te krijgen. Het kan zelfs heel Klein zijn, als je het niet leuk vinden dan ga je geen kans met hun maken

gepost door Anoniem |
Geef 0

Voor het versieren van een meisje is er geen handleiding zoals velen hier opsommen.
Je moet gewoon jezelf zijn en je merk wel of het klikt, als het klikt komt het gewoon vanzelf. Maar ga je niet fixeren op dat versieren want zo gaat dat niet.

gepost door Anoniem |
Geef 0

gewoon niks stouts doen en gewoon indruk maken

gepost door Anoniem |
Geef 0

Zeg gewoon dat ze onuitstaanbaar knap is en geef haar knipoogjes en zo....
Hou het wel vlot en begin niet om de 5 seconden ober haar haar dat zo mooi is vandaag Wink

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey Simon, je vraag is nu wel al lang geleden maar ik hoop dat je mijn reactie misschien toch nog leest en anders kan het voor anderen ook misschien nuttig zijn.

Als je uitgaat ofzo en je spreekt een meisje aan gebruik dan niet een of andere domme openingszin hou het simpel met een hey of hoi, wie ben je of wat is je naam ofzoiets.

Hou ook oogcontact, dat is heel belangrijk & zorg voor een zelfverzekerde houding.

Eens dat je in gesprek bent laat dan gewoon zien dat je er bent om haar te versieren (tenminste als dit je doel is) & niet om een vriendschapsband met haar op te bouwen.
Meeste jongens maken de fout om te lief te willen doen, ze overladen haar dan met complimentjes enzo, stop daar alsjeblieft mee.
Oke er is niks met een complimentje, maar overdrijf er gewoon niet mee en plaag haar een beetje en zoek een beetje de grens op.
Je moet natuurlijk geen dingen gaan zeggen als: "Jij bent dik en lelijk"
maar ga ook niet altijd akkoord met haar en schud niet altijd ja enzo, durf je eigen mening te hebben.

Het komt er gewoon op neer dat je ze wat moet uitdagen, je moet laten zien dat je haar wilt versieren en stop dus met je de hele tijd uit te sloven en de hele tijd complimentjes te geven.

Sorry voor de lange reactie, ik hoop dat iedereen hier wat aan heeft.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ja, ejpodseam, ik vind dat je volkomen gelijk hebt Smile
(Ik ben zelf een meisje)

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoi
Je moet gwn uzelf zijn en ni stoer gaan doen en uzelf gaan veranderen. Ik heb ook een tijd geen vriendinnetjes gehad en dat is nu Zo maar je mag haar niet beginnen stalken ofzo

gepost door Anoniem |
Geef 0

mijn tip is dat je jezelf moet zijn,maar ook niet egoïstisch.
Heb iets over voor je meisje maar zorg dat je geen marionet van haar wordt.
Bij lukt die vaak (soms zelfs te vaak?maar kan komen doordat ik altijd met meisjes omga en dat ik misch.iets te vaak flirt)zorg ook dat haar vriendinnen je graag mogen maar laat zien dat je haar echt speciaal vind.
Veel geluk wout.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey Simon, ik ben zelf een meisje en ik hoop dat je dit leest. Je kunt het beste complimentjes over haar zeggen! Geloof het of niet, je look verandert ook een heleboel! Je kunt ook je beste vriend inschakelen! Hij kan bijvoorbeeld zeggen tegen haar/de meisjes zeggen dat je altijd kommetjes eten voor de zwerfdieren ( om of je softe, aardige en schattige kant te laten zien of iets heel ruigs om te laten zien dat je lekker stoer bent!)

VeelSuc6!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Het mooiste wat je iemand kunt geven is aandacht

gepost door Anoniem |
Geef 0

lach met haar en geef complimentjes
zo ben ik ook op iemand verliefd geworden en nu zijn we koppel!!Smile

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey , verander jezelf niet ! blijf wie je bent ! mss moet je gewoon wat verder kijken je hebt van die meisjes die puur op looks vallen en je hebt ook gewone lieve meisjes er is zowiezo well iemand die jou leuk vind mss durft ze het niet te zeggen ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben verliefd maar zij weet het nog niet goed

gepost door Anoniem |
Geef 0

als je hebt gemerkt dat ze niet over een bepaald onderwerp willen praten gewoon niet verder praten!
kies een ander onderwerp.

tips:
1. meisjes houden niet van stoere machootjes. wees jezelf.
2. toon interesse voor haar.
3. (glim)lach lief en kijk haar even aan.
4. maak grapjes die niet beledigend zijn.
5. wees niet hard en gebruik geen vieze termen.
6. als je kleuren draagt zoals rood, blauw, zwart of grijs zit je altijd goed.
spijkerbroeken mogen er ook zijn.
7. kam je haar (als het kambaar is).
8. laat je veters niet los zitten! dit komt slordig en (te) luchtig over.
9. draag maximaal 2 dagen achter elkaar dezelfde kleding.
10. kijk niet naar haar vrouwelijke lichaamsdelen en praat er niet over. dan voelt ze zich ongemakkelijk en wilt ze het liefst snel weg!
11. groet vriendelijk en vooral niet negeren!
12. praat niet teveel, maar ook niet te weinig.
vraag haar dingen en geef netjes antwoord als ze iets vraagt.
13. praat niet alleen over jezelf, dat komt egoïstisch over.
14. geef complimenten en accentueer haar goede kanten.
15. bied haar aan om te helpen, waarmee dan ook.
16. wees niet luidruchtig. laat geen boeren en scheten!
hoest in je elleboog en niet in je hand of in haar gezicht.
kijk naar beneden als je niest.
ik hoop dat je hier wat aan hebt!

Mvg

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik ben een jonge maar veel meisjes valle op mij dus hopelijk kan ik je helpen

zorg dat ze naar je moet kijken in de klas ofzo geef een antwoord op een vraag van de leerkracht wat ik vaak doe is vooral mee leven in wat ze te vertellen heeft of als je een film kijkt in je klas waarbij zij moet huilen probeer ook te huilen wees sentimenteel ook als iemand dierbaar van haar gestorven is blijf bij haar en knuffel haar etc. en probeer zo veel mogelijk oogcontact te maken en laat zien dat je iets goed kan glimlach naar haar als zij terug lacht weet je zeker dat je meer bent dan gewoon een jongen uit haar klas voor het meisje

groetjes en veel geluk,
ik weet het

gepost door Anoniem |
Geef 0

Meisjes houden van jongens die grappig zijn.
Niet dat je om de haverklap van die flauwe moppen moet maken maar gewoon eens een leuke opmerking of echt een grappige situatie die je hebt meegemaakt.
meisjes houden ook van complimentjes , denk daar aan als je vindt dat een meisje er mooi uit ziet zeg dat dan ze zal dit zeker leuk vinden.
Zeg dit wel op de goeie manier en dus zeker niet zo van he wat ben jij een lekker chikie ( heb dit zelf meegemaakt en dat is echt een AFKNAPPER ) want dan kom je arrogant over. Praat ook eens over je gevoelige kant daar houden meisjes van. Als je een meisje wilt ontmoeten die fan is van hetzelfde muziekgenre ga dan eens naar een concert en spreek daar een meisje aan.
Ik hoop dat ik je geholpen heb Veel groetjes en succes

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben zelf een meisje en ik vind het niet leuk als jongens ineens stoer doen als je in de buurt bent. Laat zien hoe je echt bent en als ze dat niet acepteerd dan is zij jou niet waard. Pak haar gewoon even appart en zeg haar dat je gevoelens hebt voor haar.

Veel succes?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Heey,
Ben een meisje en geloof me ik vind jongens het aller leukste als ze gwn zich zelf blijven dus zeker niet veranderen Daardoor ?
xx desneyana

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoi Simon,

*Meisjes houden heel veel van complimentjes. Zeg bijvoorbeeld dat ze er goed uit ziet (maar zeg het vwel alleen als je het echt meent want meisjes zien het wanneer je het niet meent).

*begin niet over wat zij leuk vind dan gaat ze je opdringerig vinden.

*je kan haar misschien een drankje aan bieden

*Wat altijd helpt (bij mij toch) is lachen naar meisjes (zo ben ik ook verliefd geworden, door die ene mooie lach van die lieve grappige jongen).

Zorg dat je er verzorgd uitziet (maar zorg er nog wel voor dat je je er goed in voelt), meisjes houden daar van

Zorg dat je altijd eerlijk bent en niet iets zegt dat niet waar is om bij haar in de smaak te vallen.

maar het allerbelangrijkste: blijf vooral jezelf!!!!

suc6 ermee Wink

gepost door Anoniem |
Geef 0

hej! ik ben zelf een meisje dusk weet wel een paar tips wat meisjes leuk vinde

begin niet direct te zeggen dat ze mooi is want dan denkt ze dat je enkel naar haar uiterlijk kijkt
laat haar over haarzelf iets vertellen dan toon je dat je interesse hebt in wat ze leuk vindt en wat ze doet
meisjes vinden het meenstal een afknapper als de jongens direct over muziek beginnen
wees jezelf en ga niet de macho uithangen want dat hebben de meeste meisjes niet graag
en wees eerlijk tegen haar en ga niet liegen voor indruk te maken

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey simon,
Ik ben een meisje van 14 en ik vind het leuk dat een jongen mij complumentjes geeft. Wees niet onzeker,
Ook al is dat soms heel moeilijk. Wees jezelf als je bij een meisje bent,
Maar niet te veel jezelf: vb. Als je arogant bent probeer dan een beetje te veranderen....
Maar vooral oogcontact met een meisje. Wees niet stoer en houd rekenkening met de gevoelens van een meisje. Een jongen met een beetje humor kan ook geen kwaad.
Als je ziet dat ze een hoop boeken mee heeft: bied hukp ....
Praat niet te veel maar luister ook eens wat zij te. Vertellen heeft

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey, Simon
Ik zal je vertellen hoe het moet:
Stap1: oogcontact ?
Stap2: wat humor of wat flirten?
Stap3: leer haar kennen, stel vragen( maar niet te veel, een paar)
Stap 4: herhaal stap 2
( natuurlijk gebruik je stap 1 al de hele tijd)
Wat je zeker niet doet:
Je haalt de matcho uit
Nummer direct vragen
Meteen zeggen dat ze mooi is
Meteen over muziek beginnen

Zo dat was mijn raad voor vandaag
Succes!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey,

Jongen (14)

Ik heb zelf een vriendin, wees lief voor haar maar niet te lief dat je alles voor haar doet maar lief zodat ze het leuk/schattig vind. Kijk in haar ogen en lach stilletjes naar haar en geef wat complimentjes als het goed gaat tussen jullie ga dan wat dichterbij zitten/staan. Pak haar hand vast als je merkt dat zij ook iets voor jou voelt! Chat regelmatig met haar en zeg eerlijk wat je voor haar voelt ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

ja ik heb ook een probleem ik ben zwáaaar verlieft maar ik weet niet hoe ik het moet vragen of uitlokken of zo dus ka iemand mij helpen

gepost door Anoniem |
Geef 1

ok je moet met haar praten complimenten geven en ineens kussen?

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey maat,
de regel bij een meid versieren is dat je jezelf moet blijven, dat heeft mijn opa ooit verteld. denk aan de quote:” als je een hert wilt schieten moet je je verdiepen in het hert” hetzelfde bij een meisje, als je een meid wil versieren moet je je verdiepen in die meid.

ik wens je veel succes makker

gepost door Anoniem |
Geef 0

hoi simon ik ben een jongen maar ik heb een paar tips
1. vraag of je iets kan doen voor haar en dan doen
2.maak oogcontact
3.lief zijn
4.probeer eerst BFF te worden
last but NOT least wees netjes

gepost door Strakke Keizer |
Geef 1

Je moet niet te veel over jezelf vertellen alleen als een meisje er naar vraagt.
Je moet vooral intresse tonen naar het meisje dat vinden ze leuk.

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey simon
ik ben zelf verliefd en ik heb het zelfde probleem als jou. Als ik jou was moet je gewoon proberen om heel veel oogcontact te maken.
bij mij heeft dat heel veel geholpen
groetjes ontspannen goochelaar

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie