Overslaan en naar de inhoud gaan

liefde voor een jongen

hallo ik ben 12 jaar en ik ben eigenlijk een beetje verliefd (heel erg verliefd) ik weet echt niet wat ik moet doen ik zeg het niet want ik ben bang dat hij ook niet hetzelfde voelt als mij.... ik ben erg verlegen. als ik bij zijn buurt ben dan ben ik zelfs bang om te kijken naar hem. dus doe ik normaal rond hem net zoals mijn andere vrienden. zo denkt hij niet dat ik verliefd ben op hem ? maar ik heb echt tips nodig! ik ben veel te bang om zelfs naar school te gaan! serieus! kunnen jullie mij tips geven om goed te kunnen praten met hem?
gepost door Anoniem |
123 keer bekeken
2 reacties
Geef 0
Forums:
Verliefd

Allerliefste Anoniem,

Weet ik eens even hoe jij je voelt, zeg! 2 Jaar lang was ik verliefd op dezelfde jongen. Mij gaf hij signalen dat hij ook verliefd op mij was. Vaak stuurden we zelfs naar elkaar dat we van elkaar houden. Natuurlijk, voor de grap.

Vorige week heb ik hem verteld hoe ik me voelde. Hij had geen gevoelens voor mij en natuurlijk was ik in het begin een beetje teleurgesteld maar ik vond mijn eigen manier om het te verwerken. TIP: Ijsjes en droevige muziek zijn in zo'n tijden je beste vriend!

Natuurlijk verwerkt iedereen liefdesverdriet op zijn eigen manier en duurde het voor mij maar een weekje om over hem heen te komen maar dat is het punt niet.
Het punt is, je kan beter in zekerheid leven dan je constant afvragen of het wel zo is. Natuurlijk, is het soms leuker om niet de waarheid te weten

Heel veel liefs,
Vriendelijke Schrijfster :)

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoi ik ben ook verliefd op een jongen en hij weet dat doordat ik het tegen een leerkracht had gezegd.

Maar ik weet niet of hij ook op mij is maar ik wil even zeggen wees gewoon eerlijk tegen hem en als je afgewezen wordt geef het dan gewoon een plaats in je hart.
Veel succes.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie