Overslaan en naar de inhoud gaan

leeftijd om een tattoo te zetten

Hoe oud moet je zijn om een tattoo te zetten ? Ik lees op het internet dat er niet echt een leeftijds grens is. Bedankt
gepost door Anoniem |
11,072 keer bekeken
17 reacties
Geef 0
Forums:
De wereld

Hey Tattoo,

In België is er eigenlijk niet echt een leeftijdsgrens om tattoo's te laten zetten.
Tot je 18 jaar val je wel onder het ouderlijk gezag en zullen tatoeëerders toelating vragen aan de ouders vooraleer ze een tatoo aanbrengen bij een minderjarige.

Groetjes,
Awel

gepost door Anoniem |
Geef 0

mag mijn moeder me verbieden een tato te laten zetten als ik 18 ben ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

nee, dan kan je dat zelf bepalen. Tot je 18 bent kan ze dat wel verbieden.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik heb al enkele tattoos, ik ben 16
Maar over tattoos moet je nadenken
Nu lijkt een frozen tattoo leuk maar binnen 10 jaar ook??

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey
Ik ben 14 en wil een tattoo laten zetten kan ik dit gewoon? Waar mag ik deze tattoo dan overal wel of niet laten zetten en maakt de grootte uit?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey ik ben 11 jaar en op mijn 16 wil ik graag mijn onder arm doen de linker kant zo een beetje van alles maar ik mag nie van mijn mama

gepost door Anoniem |
Geef 0

Als het niet mag van je ouders moet je misschien wachten tot je alleen gaat wonen. Maar voor je er een zet moet je echt goed nadenken want ik ken mensen die er spijt van krijgen.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Denk es deftig na voor je een tattoo zet mensen!
Zet niet gewoon een tattoo omdat je er per de eentje wilt. Zorg dat het een echte betekenis voor je heeft, anders krijg je er later spijt van.
En wacht tot je 18 bent, je mening zal dan wss wel al wat anders liggen dan nu.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Mensen denken echt niet na wat ze met hun lichaam doen. Wat heeft een tattoo nu voor nut? Mensen zeggen dat ze iets speciaal voor ze betekenen, maar dat zit in je hart en niet op je lichaam getekent..

gepost door Anoniem |
Geef 0

Heyy mensen
De meesten vinden tatoos mooi en cool enz. Maar sommigen ook niet ik bdl dat je er niet per se eenthe moet hebben enz. Maar het kost veel en als je ouder bent 50 ofz. Wil je het wegdoen omdat het dan niet zo echt past en namen van vb.je lief zou ik ook niet doen je kan beter nuttige dingens doen en sparen voor iets dat je wilt maar dat is mijn mening ? jullie kiezen wat jullie doen maar jah

Succes nog en grtjs
Pppff

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik wil graag een tattoo

gepost door Mongoolse Wervelwind |
Geef 0

Hey, ik heb ondertussen 13 tattoos en heb er van eentje spijt das die ik gezet heb omdat het "in "was voor de rest zal ik nooit spijt hebben of denken dat het op een leeftijd niet meer past ik ben nu 44j en draag elke tattoo op men lichaam nog steeds met liefde ,elke tattoo is een verhaal en herrinering en al word ik 100 zal me nooit schamen dak ze heb ,zal tegen die tijd ni alleen zijn ??✌

gepost door Anoniem |
Geef 0

luister mensen die zeggen van “je bent nog te jong om een tattoo te zetten” of “ denk eens na wat je doet met je lichaam” blablabla , het is ons lichaam, wij bepalen wat we ermee doen niet jullie , ik snap wel dat jullie dat misschien doen voor ons eigen bestwil maar jullie bepalen niet wat wij gaan doen met ONS lichaam , als wij een tattoo van frozen willen laat ons dat dat zetten het is toch wij die de gevolgen ervan moeten dragen en niet jullie

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey, ik ben 15 en mag van mijn mama een tattoo maar ze blijft het uitstellen. als ik 16 ben(binnen 3 maand) en ik heb hem nog steeds niet dan zou ik alleen gaan maar mag je dan al zonder ouders of mag dat pas vanaf 17? ik las namelijk op internet dat je vanaf 12-16j een tattoo mag met toesteming van ouders. dus als ik 16 ben mag ik dan al alleen gaan???

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik ben 16 over 2 weken 17 en ik wil graag een tattoo alleen ik weet niet goed?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik weet dat deze comments heel oud zijn net als de vraag maar voor mensen die info zoeken dat wat beter is dan een kind die zegt 'zet een frozen tattoo als jij dat wilt'. Denk alsjeblieft na over het idee en die uw research. Youtube staat vol mensen die zoveel over tattoos kennen. Ik vind persoonlijk dat 12 jarige bv geen tattoo zoude mogen zetten. Oke als bv uw mama overleden is en je wilt daar iets over maar dan nog als je 12 bent ga je wrs nog niet na denken over de plaatsing, de kosten, het feit dat je er voor moet zorgen als de tattoo pas nieuw is. Tattoos zijn niet nutteloos en ik persoonlijk vind het belangrijk om iets visueel te hebben aangezien dit mijn manier is van herinneren en omgaan met het leven. Ik zou niet luisteren naar mensen die zeggen dat dit geen goed argument is want uiteindelijk is het jou lichaam maar denk gewoon goed na 'ga ik dit over 10,20,30,.. jaar nog willen'.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik wil later ook een aantal tattoos, maar voor mij moeten ze allemaal een betekenis hebben. Zo zal ik een tattoo zetten die telkens iemand van m'n familie symboliseert.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie