Overslaan en naar de inhoud gaan

helix piercing, spijt?

dag Awel,

Ik heb eergisteren eindelijk na lang twijfelen mijn helix laten piercen in een tattooshop. het verliep snel en beter dan verwacht. Ik heb hier heel lang op gewacht maar nu heb ik het gevoel dat ik er spijt van ga krijgen.. Ik weet dat het normaal is om de eerste dagen wat pijn te hebben maar ik ben redelijk gevoelig als het gaat om bloed en praten over wondes enzo.. nu ben ik steeds maar aan het denken “wat als ik blijf happeren” of “als mijn haar ertussen zit”.. mijn vriend heeft er ondertussen ook al enkele keren perongeluk tegen geduwd en toen bleef de pijn langdurig.. zou ik deze ook kunnen terug laten weghalen misschien later want ik heb het gevoel dat als dit ooit moet ik deze er zelf niet uit durf te halen en doet dit pijn?

dankjewel
gepost door Zuiderse Zoot |
1,111 keer bekeken
4 reacties
Geef 1
Forums:
Mijn lichaam

Hey , niet zo leuk natuurlijk ! Je kan deze piercing er altijd laten uitdoen als je dat wil , maar in het begin is di. helemaal normaal dzt het nog een beetje gevoelig is , als je na een tijd nog altijd veel pijn hebt zou ik je miss toch raadplegen om hem eruit te doen
Verl succes !
-Unieke Regenboog (omdat iedereen uniek is en jij ook!)

gepost door Unieke Regenboog |
Geef 0

Hallo Zuiderse Zoot,

Wat leuk dat je je helix hebt laten piercen! Het is natuurlijk minder leuk dat het heel gevoelig is en veel pijn doet. Net zoals met oorbellen kan je een piercing er altijd uit laten halen. Ik begrijp dat je dit niet zelf durft, maar je kan het altijd aan je ouders, vriend of iemand anders vragen.

Ik zou je echter aanraden om nog even vol te houden. In het begin is een piercing pijnlijk, maar ik denk dat als je even vol houdt je er veel plezier van zult hebben. Maar het is jou beslissing, als jij hem eruit wil halen haal je hem eruit!

Liefs,
Een J-Aweller ❤

gepost door Awel |
Geef 0

heeyy,
Echt leuk dat je een helix piercing hebt laten zetten! ik heb er namelijk zelf ook één. ik snap de struggles die je hebt maar de pijn neemt echt wel af en uiteindelijk durf je er zelf ook iets anders in te duwen! Ik ben namelijk ook zeer gevoelig als het op wondes en bloed aankomt maar als je het de tijd geeft om te genezen ga je er echt heel blij mee zijn! de kans dat je hem uitscheurt is echt klein, ik ben zelf er al een paar keer ruw meegeweest en hij zit er nog steeds in ? en de haren die erachter blijven zitten, ja dat doet in het begin pijn maar vanaf dat je piercing genezen is, kan je het best een ander juweeltje induwen dat kleiner is en dicht tegen het oor zit. In principe kan er dan niks meer achter blijven zitten! Natuurlijk is het je eigen keuze!

gepost door Zwevende Eenhoorn |
Geef 0

Kraakbeen piercing hebben ongeveer 6 maanden nodig om te genezen, mijn helix heb ik nu 5 maanden en deze is zo goed als genezen, ik kan er gewoon op slapen of aan trekken en ik voel er niks van. Mijn rook piercing is 1 maand oud en deze is nog steeds super gevoelig, en als iemand er perongeluk tegen komt doet het best nog wel pijn. Maar als je door die eerste maanden komt heb je een mooi sierraad voor de rest van je leven.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie