Overslaan en naar de inhoud gaan

freaked out door stiefvader van bf

hey hey
duss ik ben bijna 7 maanden samen met men bf en ik ben al super vaak bij hem thuis geweest
en das altijd kei leuk en zijn mama is echt een sweet heart ik mag haar echt ma haar vriend vind ik mega eng
en das dus doorda hij altijd heel raar kijkt naar mij en op mijn vriendje zijn bday feestje en met pasen maakt hij foto's van mij en men bf
ma ik heb hem al een paar keer naar mijn rondingen zien kijken
en toen mijn vriendje condooms kreeg van mijn zus was hij heel de tijd naar mij aan het staren het was echt eng
ik heb ookal tegen men bf gezegt dak hem wat eng vind
en daardoor legt mn bf zen hand niemeeer op mijn been in het bijzijn van zijn stiefpa
ma nu
over 3 weken heb ik dansshows en kvroeg mijn vriendje of hij kwam kijken
en nu komt hij met zen mama en stiefpa kijken
en ik kijk er een beetje tegen op doorda ik een heel kort strak spannend shortje draag met een sport bh en een groen doorschijnend topje (wat sws doorkijkend is met lichten erop) en dan blote voete


ik kan gwn nie normaal denken doorda ik zijn stiefpa gwn eng vind en ik kan er niks aandoen
pas hebben we ook voor hen drieën kaartjes gekocht en ik kan toch niet zeggen dat hun niet mogen kome


wa kannen doen??


-kleurrijke kikker-
gepost door Kleurrijke Kikker |
0 keer bekeken
6 reacties
Geef 0

Hey kleurrijke kikker?

Wat naar om te horen dat je je zo ongemakkelijk voelt in de buurt van de stiefvader van je vriendje. Het is begrijpelijk dat dit voor wat spanning zorgt, vooral omdat je het gevoel hebt dat hij ongepast naar je kijkt. Het is goed dat je dit hebt besproken met je vriendje, maar ik begrijp ook dat het lastig is om hiermee om te gaan.

Het is belangrijk om je eigen grenzen te respecteren en je veilig en comfortabel te voelen in deze situatie. Als je niet wilt dat de stiefvader van je vriendje bij de dansshows aanwezig is, dan is het goed om dit met je vriendje te bespreken. Leg hem rustig uit hoe je je voelt en waarom je liever niet hebt dat de stiefvader erbij is.

Je hoeft je niet schuldig te voelen of jezelf te dwingen om in een situatie te zijn waarin je je niet prettig voelt. Jouw gevoelens en grenzen zijn belangrijk en verdienen respect. Praat hierover met je vriendje en kijk samen naar een oplossing waarin jij je comfortabel voelt.

Je mag altijd opkomen voor jezelf en je grenzen aangeven, ook als dit betekent dat sommige mensen misschien teleurgesteld zijn. Jouw welzijn staat voorop. Veel sterkte en succes met de dansshows! En onthoud dat je altijd recht hebt op een veilige en respectvolle omgeving.

Liefs

gepost door Anoniem |
Geef 0

Dit is waarom koppels niet geneigd zijn in bijzijn van anderen intiem contact met elkaar te hebben. Het is niet zomaar een norm, maar gewoon een principe van fatsoen.
Sorry dat ik het zeg, maar dat je vriend die zijn hand op je been legt of condooms ontvangt van je zus dan nog, en ook nog is in de buurt van die man is echt niet gepast. Je kan dan gewoonweg niet verwachten dat die man dan nog normaal naar jullie kijken.

gepost door Anoniem |
Geef 0

bekiijk het zo,
in die zaal zullen heel veel andere engers en viespeuken zitten waarvan jjij het gewoon niet weet dus enkel wat aan je vriendjes' stiefpa doen gaat niet veel veranderen aan al de rest behalve hem waarschijnlijjk irriteren fzo. probeer misschien met je 'schoonmoeder' te praten?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Dit soort problemen zijn er altijd als je een vriendje of vriendinnetje krijgt.
Want die kan je uitkiezen en zijn of haar ouders niet.
Kan jij niet meer zijn moeder hierover praten. Misschien kan zij hem wat temmen zodat hij niet zo 'geilt' op jou lichaam.

gepost door Anoniem |
Geef 0

heey
dat is echt kut, ik zou er met je vriendje over praten en zeggen dat je je echt ongemakkelijk voelt als zijn stiefvader komt kijken. Mss kan hij er dan voor zorgen dat zijn ouders niet meer komen ( of alleen zijn stiefvader) hij zou kunnen zeggen dat hij liever alleen gaat ofzo
groetjes

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik zou jou ook wel willen zien dansen hoor ?

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie