Overslaan en naar de inhoud gaan

7kilo vermageren in 1maand?

Beste awel,
ik ben een meisje van 13jaar &ben veel te dik.
Ik wil daarom ook graag vermageren.
Ik ken iemand die in 1maand de tijd 7kilo vermagerd is.
Ze heeft mij een paar tips gegeven, elke dag doe ik nu 2-3keer 18 minuten aan zumba (gewoon via youtube).
En ik eet ook minder, en probeer gezonder te eten, en drink ook elke dag 2 liter water.
Maar ik denk niet dat ik dit lang volhoud. (ik geef nogal rap op)
Heeft iemand nog tips voor mij?

Mvg, iemand Smile
gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
1290 keer bekeken
27 reacties
34 Geef
Forums:
Mijn lichaam

als je nooit iets eet wat je graag eet dat ongezond is ga je het nooit volhouden dus daarom zou ik wel eens een keer een lekker koekje eten ofzo.xd

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

Vermageren,is makkelijk..Het lijkt moelijk maar het is niet zo
Sommige gebruiken moelijke metode's maar de beste metode is
gewoon beetje sport,water en minder vet eten!
Je vermagert wel.Oke mss niet 7 kilo,mss 4-3 kilo
Maar dees metode is beter!
MVG

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
10 Geef

Heeey
Ik wil ook al heel lang vermageren zelf al ben ik niet te dik of hen totaal geen overgewicht , bijna het omgekeerde zelf maar wat ik doe om te vermageren is groenten en fruit ! Het klinkt mss stom en vuil maar ga voor lekker fruit zoals frambozen en aardbeien ? doe dus ongeveer 2/3 potjes magere natuur gesuikerde yohurt in een maatbeker en doe daar fruit bij dat je lekker vind dan mix je dit of je steekt het in de blender ? dit is echt heel lekker je voelt je er gevult mee en hebt geen zin naar meer eten enzo en voor ontbijd ; 1potje johurt met frambozen en zo gewone cornflakes dat je in de Aldi kunt kopen enzo ? dit is echt heel lekker , gezond , geen jonger en ja valt af ?
Groetjes
Dieet ❤

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
11 Geef

Hey iemand!
Mijn tips voor jou: wees niet te streng voor jezelf. Zo ga je het nooit volhouden. Geloof me, ik probeer nu al 8 jaar enkele kilootjes lichter te worden en het is iedere keer mislukt tot ongeveer een jaartje geleden. Gun jezelf af en toe iets. Een klein stukje donkere chocolade (als je dat lust) mag je iedere dag eten! Probeer ook nieuwe soorten fruit uit en maak eens een lekkere smoothie of zoek lichte lunch ideetjes op het internet. Zo leer je je ook al een beetje te amuseren in de keuken Wink

Probeer ook de auto of bus te vermijden als je ergens redelijk kortbij moet zijn, en neem de fiets of wandel een stukje. Dat heeft mij ook al ontzettend geholpen. En af en toe gaan zwemmen (als het kan 1x per week) is ook een goede lichaamsbeweging omdat je zo al je spieren aan het werk zet.

Hopelijk heb ik je hiermee geholpen, en veel succes! Ik geloof in je!
Groetjes, silkje.

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

Hey! Wat goed dat je een beetje wilt afvallen! Vergelijk je niet met anderen, doe het gewoon op je eigen tempo, er is toch geen haast bij, en je zal echt wel snel resultaat zien als je het goed aanpakt. Aangezien je nog jong bent, zou ik geen echt dieet volgen. Wat dan wel? Veel bewegen! Ga wandelen, joggen, zwemmen, of een andere sport. Je hoeft niet persé ineens heel hard te gaan sporten, maar beweeg gewoon. Kom regelmatig buiten en zit niet te vaak achter de tv of computer. Daarnaast zal je je eetgewoonten moeten aanpassen. Het lijkt me geen goede optie om minder te gaan eten. Je lichaam is aan het groeien en heeft die (gezonde) voeding echt nodig. Wat je wel kan doen is, gezonder eten. Eet veel groenten en fruit en vermijd vet, duiker en zout. Eet gewoon supergezond en laat al die ongezonde tussendoortjes zoals koeken, snoep,...staan. Wees streng voor jezelf. Zeker als je snel resultaat wilt zien, zal je soms op je tanden moeten bijten om niet te snoepen. Maar ook niet te streng zijn, af en toe mag je best eens zondigen. Spreek bv met jezelf af: één dag in de week mag ik een beetje snoepen, de andere dagen eet ik gezond. Dit zijn de tips dat ik je wil meegeven. Maar vooral een combinatie van gezonde voeding, veel water drinken en veel bewegen is het beste om af te vallen. Succes! Je kan het meid! Even volhouden. Probeer ook, om niet meteen weer aan te komen na het afvallen, gezond te blijven eten, af en toe snoepen mag, maar niet te veel. En blijf natuurlijk ook genoeg bewegen. Dan zal je je gewicht wel behouden, eens je je sfeergewicht behaalt hebt. Je gaat het super doen! Ik duim!

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
10 Geef

Hey

Ik heb dit ook gehad hoor. Maar door mijn wijsheidstanden te laten verwijderen. En dan die regels volgen.

Kisses

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
8 Geef

Beste awel,

Ik bn een meisje van 12 jaar ik wil graag vermageren maar het is moeilijk ik wil graag heel snel vermageren ik probeer minder te eten maar het lukt me niet ik doe buikspier oefeningen en bn begonen met lopen pas vandaag en ik wil in een week 8 kilo geven ik wil graag dun zijn en sportief het is best moeilijk kan jij mij nog meer tips geven

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
11 Geef

@ Persoon:

Begrijp ik nou dat je 8 kilo in een week wil vermageren (!). Dat is een belachelijke doelstelling die je absoluut niet zal halen. Als je al zou moeten vermageren is 2 kilo in de maand gezond vermageren, echt wel het maximum op jouw leeftijd, het liefst onder begeleiding van een professional.

Maar de vraag is moet je wel vermageren? Aannemende dat je nu overgewicht hebt, is helemaal niet gezegd dat je daadwerkelijk moet vermageren om toch slanker te worden. Je gaat immers mogelijk nog best wat groeien. En als je groeit en je houdt ondertussen je gewicht gelijk, verdeelt je gewicht zich over een langer lichaam, ofwel je wordt slanker per centimeter Wink. Je kan dus centimeters verliezen en mogelijk van je overgewicht afgeraken, zonder kilo's te hoeven te verliezen Wink.

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

Hey

Dit is een tip. Start nooit crash dieet. Ik deet het. En weet wat er gebeurde. Ik kreeg net geen andorexia. En ik had bang van eten. Ik verloor evenwicht. Maar verloor tot 5 killo per week. Ik begon bleek te zien. Ik geraakte geobsedeerd door sport. En dacht op sommige momenten dat me leven er op zat. Dus op sommige momenten lijkt het of je sterft. Je veranderd innerlijk bv. Ik was voor en nu dieet een grappen maker ik kon met alles lachen enz, in dieet was ik een kreng en werd snel boos, als ik had gegeten begon ik met dingen in het rond te gooien. En je hebt bv een doel. Bij mij was dat 45. Maar dan opeens als je dat gewicht hebt. Zegt iets in je hoofd dat je moet blijven afvallen. Dat doe je dan ook. En ja voor ik het vergeet je punten gaan omlaag op school.

Dus hopelijk heb ik jullie duidelijk kunnen maken dat dit dieet je allen kapot maakt.

Nog veel succes.

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

hey
ik eet gwn gezond, beweeg voldoende en ik drink veel water dus als je doet zoals ik hoef je niet te vermageren

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
10 Geef

Hey,

Je moet niet perse zoveel vermageren in zo'n korte tijd. Het is beter dat je er he tijd voor neemt en natuurlijk mag je wel af en toe eens zondigen anders hou je het nooit vol. Sporten gezond eten en water zijn de perfecte match voor aftevallen. Probeer het vol te houden en na een tijdje zal je wel verschil zien. Beter op een langere termijn en volhouden dan op een korte termijn en niet volhouden. Smile

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
10 Geef

INSANITY

kijk op youtube naar insanity en doe ze na!
Zoek op internet het schema ervoor en zoek die dan elke dag op youtube, elke sessie staat er. Geloof me het helpt gegarandeert. De eerste dagen zal je even heel veel spierpijn lijden omdat je ineens zo een grote inspanning beleeft, maar daarna zal je geen spierpijn meer hebben! Heb het zelf gedaan, 10 kg in 1 maand! Veel succes mop! Je kan het en blijf doorzetten als het moeilijk word, en dat zal het zeker worden! De naam is niet voor niks INSANE(ITY) of te wel gek(heid). De coach zn motto is :"INSANITY IS NIET VOOR MENSEN DIE OPGEVEN MAAR VOOR MENSEN DIE BEREID ZIJN DOOR TE GAAN ALS HET ZWAAR WORD OM HUN DOEL TE BEREIKEN! het zal zwaar worden, maar het resultaat zal er wezen! Nogmaals veel succes!!!!

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
11 Geef

hoi ,
zelf ben ik ook dik !! ik probeer er ook iets aan te doen
eet je boterhammen op school? maak een lekkere salade , ....
eigelijk zou je elke week 1 uur zeer intensief moet sporten
probeer minder koeken en doe wat tomaatjes mee , ....
veel succes

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

Euhm ik zou niet te hoge eisen van jezelf stellen

Ik heb zelf boulimia gehad en kon dagen zonder eten en overdreven sporten maar als ik het dan niet aankon gaf ik mezelf over aan mijn honger en dat ging helemaal fout. Ik heb dit zo twee jaar aangehouden en ik schaam me nog steeds omwille ik gedaan had maar als je je niet goed voelt in je vel zal dat wel verdwijnen door de jaren heen! Je zal groeien en wordt dan ook slanken Wink

GREETSS

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

Hey,
Ten eerste moet je heel erg gemotiveerd zijn. Dat is heel erg moeilijk. Probeer je bezig te houden dan vermijdt je om te eten zonder dat je honger hebt. Eet gezond. Drink veel water. Als dessert pak je een fruit. Spring met je springtouw 20 minuten elke dag, dans de zumba of eender wat als je maar beweegt, loop een paar keer per week. VERGEET ZEKER NIET ! SLA ZEKER GEEN MAALTIJDEN OVER ! Als je dit allemaal volgd dan ga je na een tijd het resultaat zien ! Nog veel succes !

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
8 Geef

Bedankt voor de lieve reacties en de steun allemaal!
Btw, sorry dat ik zo laat antwoord. Uh yah
Ik ben ondertussen 14 haha. Smile
Ik heb 6maand geleden ofz jullie tips gevolgt en ik was in 1maand tijd 4kilo vermagerd. Smile
Dat is al behoorlijk veel dus.
Ik ga zeker nog de Insanity dinges uitproberen Smile
Het is nu moeilijk om te vermageren met school, het slechte weer etc..
Maar toch ga ik het proberen!
Ik weet dat ik het kan, het heeft gewoon inzet en tijd nodig.
Ik ga sws als het me nu niet lukt in de grote vakantie terug beginnen. (dan heb ik heel veel tijd en in de zomer is het gewoon veel leuker om te sporten en water te drinken)
Maar toch bedankt! ♥

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
14 Geef

Ik begin dikker en dikker te worden hoe moet ik vermageren kheb altijd wel eens zin in frietjes of zo pasta .... Hebben jullie gemakkelijke tips hopelijk wel kben begonnen een beetje op mijn wii en op de fiets en eet geen tussendoortjes meer of minderWink

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

Je mag ook niet te snell vermageren, ik geloof dat als je meer dan 1.4 kilo verliest in een week dan kan je best een beetje minderen

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
8 Geef

geen vlees eten

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

Ik weeg zelf ook een beetje te vee (: maar ik zou zeggen voel je goed in je vel

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

7 kilogram vermager je liefst in 14 weken want als je wilt vermageren zonder nadien direct te verdikken moet je een 1/2 kilo per week vermageren . ik ben 13 kilogram vermagert vorig jaar en ben nog altijd niet verdikt Smile

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
8 Geef

@loolz
Maar 7 kilo in 14 weken is echt niet veel, je kan perfect gezond 1tot 1,5 kg afvallen in een week zonder na je dieet terug snel bij te komen. Zolang je natuurlijk niet na je dieet elke dag gast dood begint te eten en frisdrank begint te drinken, je moet gewoon gezond blijven eten, ook na je dieet.

En voor de anderen, als je wilt vermageren doe aan intervaltraining of high intensitivity training, hierbij verbrand je nog kcalorien tot 48 uur na de sport, en je kan ook gewoon je hele leven omslaan, voor altijd gezonder beginnen eten, letten op de calorieën etc. zo zal je nadat je je doel hebt bereikt niet terug bijkomen en kan je gewoon op je gewicht blijven dat perfect gezond is

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
11 Geef

Om een paar kilo's te vermageren moet je 3 dingen doen : 1 sport !
10 min per dag is voldoende
2 gezonde voeding ! let op wat je eet !kijk op de verpakking van je product hoeveel calorien erinzitten en 3 min 1,5 liter water per dag ps als niets helpt kan een dieetiste je helpen ( heb ik zelf ook gedaan en werkt super ! ! ik hoop dat je er ietsnee bent

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

hoii Smile!
ik heb een handige tip voor je! als je de app: afvallen in 30 dagen download kan je daar de sport van doen zodat je ook een betere conditie krijgt. ik heb het ook gedaan en het werkt! het dieet hoef je niet te volgen, je bent nog jong!

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
9 Geef

ik ben maar 10dagen bezig en 1,5 kg afgevallen .
ok niet veel
maar als ik zo er doe ben ik binnen 2 maanden wel meer dan 5kg kwijt
moet 8kg zijn ☺
maar ik ben eerst cm kwijt geraakt en dan na 2 w begonnen de cijfertjes te veranderen.
met shakes en groentensmoothies elke dag en avondeten

gepost door Anoniem | 1 jaar geleden
12 Geef

hey' iedereen dus ik zat in het zeepreventoruim het ws in het begin wel nog zer moeilijke en zodus ik was dus daar en 1jaar tot einde juni ik ben al super veel vermagernik heb al 13KG vermagrte ?als jullie willen gaan ga daannaar zeepreventorium de haan koninklijke baan NR 5,8420 de haan

gepost door Anoniem | 1 jaar geleden
10 Geef

Het is niet erg om te willen vermageren je moet gewoon opletten dat je geen ziektes zoals anorexia krijgt❣ Hier een beetje tips:

1. drink genoeg water
2. eet gezond
3. sport een paar keer per week
4. als je bijvoorbeeld al gezond hebt gegeten, gesport hebt en al veel water gedronken hebt beloon je zelf eens met een koekje
5. NIET OPGEVEN💗💓💖💘

gepost door Anoniem | 2 maanden geleden
9 Geef

Plaats een reactie