Overslaan en naar de inhoud gaan

broer en zus seks als je alletwee wilt


Hoi hoi


Is seks van broer (15jr 10md) en zus (14jr 8md) slecht/verboden als je het alletwee echt wilt?


We zijn al zeker 2 jaar verliefd op elkaar. Toen zijn we een spelletje gestart dat als we elkaar toevallig tegenkwamen dat we 3 minuten zouden kussen. En als het niet ging (bv op school) dit zouden opsparen voor als het wel ging. Dat doen we nu nog altijd.


In het weekend slapen we altijd samen: in de nacht van vr op za in het ene bed en van za op zo samen in het andere. We knuffelen en kussen dan veel, en strelen elkaar, en vanaf dit schooljaar doen we dan ook wel eens voorspel.


We zijn nu aan echte seks toe vinden we en denken daar helemaal klaar voor te zijn.
We willen dit alletwee echt heel graag.
We denken dat de krokusvakantie een goed moment zou zijn om hier mee te beginnen.
Is het dan OK als je dit alletwee goed vindt en echt wilt doen?

gepost door Metalen Kikker |
0 keer bekeken
9 reacties
Geef 0

Praat er met jullie ouders misschie over.
Want ik weet niets anders sorry.

gepost door Heldere Vlieg |
Geef 0

goh ik kan jullie niet tegenhouden en jullie doen nogsteeds wat jullie willen. Ik ga jullie alleen maar een beetje raad geven. tis jullie beslissing.
maar het is misschien niet zo slim om als broer-zus elkaar te ontmaagden en gaan daar later misschien spijt van krijgen maar als je het nodige respect voor elkaar hebt en het echt goed volet voor beide dan zou ik het misschien wel doen na 2 keer ofzo kun je er nogsteeds mee stoppen. ik zou het wel met jullie oduers bespreken en of zei het oke vinden, want volgens mij denk ik is het incest maar dat weet ik ni zeker. Ik heb ook geen idee hoe strafbaar incest is.
maak misschien een lijstje van alle voor en tegen argumenten en dan kun je nog beslisssen.
effe duidelijk maken ik moedig incest niet aan! maar hun verot schelden heeft echt geen zin en het heeft misschien ook te maken met puberteit maa dat is zo eh!
ik hoop dak een beetje heb kunnen helpen maar allesinds denk er nog is over na wacht 1 maand ofzo als dat lukt en als je het nogsteeds wilt dan mag je het doen als het oke voelt enzo is voor beide.
nog veel succes!!!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoi
Seks tussen broer en zus is NOOIT oké. Ik vermoed dat ik hiermee wel duidelijk ben, en ik hoop dat ik hiermee niet onvriendelijk overkom. Het is gewoon bij wet verboden om dit te doen, dat heet incest.
Weten jullie ouders af van jullie relatie en dat jullie verder willen gaan?
groetjes

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoihoi
.
Broer-zus is moreel niet aanvaard. Dus de maatschappij vind het niet oke. Om die reden zou je het niet moeten willen doen. Maar je kan ook beslissen om dat te negeren. Er zijn meerdere Awellers en Awelsters die het bed in gaan/gingen met hun zus of broer. Bedenk dat je het niet meer kan terugdraaien en spijt kan krijgen. Of het wordt erna awkward.

Maar als jullie het echt willen, ga jullie gang. Gebruik wel een condoom want je wil haar niet zwanger maken en zorg dat je niet betrapt wordt.

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik kan je niet tegenhouden als je echt wilt de reden waarom het verboden is dat machtsmisbruik kan zijn binnen de familie daarom is ook verboden op seks te hebben met jouw broer ik denk ook niet dat ouders blij gaat zijn

gepost door Anoniem |
Geef 0

ik zal even mijn ervaring delen?

Ik ben een jongeman van 25 ondertussen.

Vanaf mijn 16 heb ik ongeveer 5 jaar lang een incestueuze relatie gehad met mijn zus die exact 10 maanden jonger is dan ik.
We hebben hier toen allebei voor gekozen en er was geen sprake van dwang of van een machtsverhouding of iets dergelijks.

We zijn er uiteindelijk mee gestopt omdat mijn zus een kinderwens had en het uiteraard niet zo een geweldig idee was om zwanger te worden van mij. Daar zitten namelijk een aantal mogelijke risico's aan.

Ik heb zelf sindsdien ook enkele (kortstondige) relaties gehad met andere meisjes.
Ik moet toegeven: seks hebben met je eigen zus is speciaal. Daarmee bedoel ik niet beter of slechter, maar de situatie op zich dat je met je eigen zus ligt te vrijen is met niks anders vergelijkbaar.

Als ik er nu op terugkijk heb ik daar wel een dubbel gevoel over.

Enerzijds denk ik niet dat ik het iemand anders zou aanraden eigenlijk, vanwege het maatschappelijk onbegrip dat hierover heerst.
Wij zijn er nooit mee betrapt geweest, ik denk oprecht dat niemand buiten ons 2 het weet.
Vrienden van ons daarentegen zijn wel betrapt en die zijn flink door het slijk gehaald.
Dus daarom zou ik je aanraden hier toch goed over na te denken, of om anders extra voorzichtig te zijn.

Anderzijds heb ik er ook totaal geen spijt van en als ik terug zou gaan in de tijd en weer 16 was zou ik het dan terug doen? Ja, daar ben ik zeker van.

gepost door Anoniem |
Geef 1

Nog een stukje advies:

Als jullie er voor kiezen om het echt met elkaar te gaan doen, zorg er dan zeker voor dat je ofwel telkens een condoom gebruikt of dat je 100% zeker ben tdat je je pil correct genomen hebt.
Beter nog: gebruik de pil én een condoom.

Of als jullie echt zonder condoom willen, zie dan dat zus een spiraaltje heeft. Dan kun je onbeschermd seks hebben met een verwaarloosbaar kleine kans op zwangerschap.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie