Overslaan en naar de inhoud gaan

Steun Awel

Steun gratis

Verschillende grote online shops zoals bol.com, booking.com, Collect&Go,... zijn aangesloten bij Trooper. Als je via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/awel je aankoop doet, steun je Awel zonder zelf extra te betalen. Het is de webshop die het extra percentje betaalt, omdat ze de vereniging waardevol vinden. 

Maak het nog makkelijker en installeer de Trooperbot. Dan hoef je niet telkens langs Trooper, maar bliept 'Botje' automatisch wanneer je op een aan Trooper gelinkte webshop zit.

Doe een gift

Met jouw bijdrage kunnen we extra vrijwilligers engageren, opleiden en ondersteunen, en kunnen we onze werking verder uitbouwen. Zo bouwen we samen verder aan een makkelijk bereikbare en laagdrempelige dienst, met tijd voor alle kinderen en jongeren.

Want elk kind heeft recht op een luisterend oor.

Stort je liever niet via PayPal dan kan je ook zelf je bijdrage storten op het algemeen rekeningnummer van Awel (opgelet: dit is een nieuw rekeningnummer): BE63 0689 3013 1108. Vermeld in de mededeling zeker je naam en e-mailadres . We hebben deze gegevens nodig voor de opmaak van het fiscaal attest.

Geef voor 40 euro tijd

vanaf 40 euro heb je recht op een fiscaal attest.

Geef voor 75 euro tijd

met 75 euro kopen we een headset voor een telefoonbeantwoorder.

Geef voor 100 euro tijd

met 100 euro garanderen we permanente vorming en kwaliteitsbewaking van de gesprekken!

Geef voor 250 euro tijd

met 250 euro voorzien we de basisopleiding voor een vrijwilliger.

Geef tijd naar keuze

Alle beetjes helpen om meer vrijwilligers te engageren en ondersteunen!

Fiscale voordelen: indien het totaal van je giften minimum 40 euro bedraagt dan heb je recht op een fiscaal attest.Vermeld dan in de mededeling zeker je naam en e-mailadres, we hebben deze gegevens nodig voor de opmaak van het fiscaal attest. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd het jaar volgend op het jaar van je storting aan Awel. Indien je het fiscaal attest niet hebt ontvangen, kan je steeds contact opnemen met het nationaal secretariaat op het nummer 02 534 37 43.

 

Maak ons mee bekend

  • Zet ons logo op jouw drukwerk, producten, ... (maar contacteer eerst het secretariaat op info@awel.be of 02 534 37 43)

  • Vermeld Awel in tijdschriften, agenda's, ... (maar contacteer eerst het secretariaat op info@awel.be of 02 534 37 43)

  • Deel een bericht vanop de Awel Facebookpagina

  • Een 078- of 0800-nummer van Awel gezien? Of onze oude naam ('Kinder- en Jongerentelefoon') gespot? Meld het ons zodat we het kunnen vervangen door ons 102-nummer en Awel-campagnemateriaal!

 

De werking van Awel wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van:

logo vlaamse overheid
KS logo
logo A_M
logo cera
logo OVL
logo panache
logo nat loterij
LOGO BUSINESSLAB