Overslaan en naar de inhoud gaan

Steun Awel

Met jouw bijdrage kunnen we meer beantwoorders engageren, opleiden en ondersteunen, en kunnen we onze werking verder uitbouwen. Zo creëren we samen een makkelijk bereikbare en laagdrempelige dienst, met tijd voor alle kinderen en jongeren. We zeggen jou alvast van harte: Awel, merci! 

Webshop

Awel sok

Shop leuke, limited edition items ten voordele van de luisterlijn!

https://crowdselling.eu/awel

Doe een gift

Geef je liever een vrije bijdrage? Dat kan rechtstreeks op het rekeningnummer van Awel: BE63 0689 3013 1108. Vermeld in de mededeling je naam en e-mailadres voor de opmaak van het fiscaal attest. Wat Awel kan doen met jouw gift:

  • Vanaf 40 euro heb je recht op een fiscaal attest.

  • Met 75 euro kopen we een headset voor een telefoonbeantwoorder.

  • Met 100 euro garanderen we permanente vorming en kwaliteitsbewaking van de gesprekken!

  • Met 250 euro voorzien we de basisopleiding voor een vrijwilliger.

  • Of geef een bedrag naar keuze. Iedere gift wordt zorgvuldig aan een van onze doelstellingen gekoppeld.

Fiscale voordelen: indien het totaal van je giften minimum 40 euro bedraagt dan heb je recht op een fiscaal attest.Vermeld dan in de mededeling zeker je naam en e-mailadres, we hebben deze gegevens nodig voor de opmaak van het fiscaal attest. Het attest wordt je automatisch toegestuurd het jaar volgend op het jaar van je storting aan Awel. Indien je het attest niet hebt ontvangen, kan je steeds contact opnemen met het nationaal secretariaat op het nummer 02 534 37 43.

Steun gratis

Verschillende grote online shops zoals bol.com, booking.com, Collect&Go,... zijn aangesloten bij Trooper. Als je via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/awel je aankoop doet, steun je Awel zonder zelf extra te betalen. Het is de webshop die het extra percentje betaalt, omdat ze de vereniging waardevol vinden. 

Maak het nog makkelijker en installeer de Trooperbot. Dan hoef je niet telkens langs Trooper, maar bliept 'Botje' automatisch wanneer je op een aan Trooper gelinkte webshop zit.