Overslaan en naar de inhoud gaan

Vraag voor de jongens

Heyy, ik heb een vraag voor de jongens (meisjes mogen ook antwoorden), hoe laat je een jongen zien dat je op hem bent en hoe moet ik een gesprek beginnen?? En wat haten jongens als meisjes iets doen?
gepost door Dolle Bes |
201 keer bekeken
3 reacties
Geef 0
Forums:
Verliefd

Heyhoi!
Je kan een met hem beginnen te praten, als praten moeilijk is dan kan je ook chatten. Meestal zal de jongen dan het al een beetje merken als je verliefd bent op hem. Ook wat flirtiger overkomen is een manier om het duidelijk te maken als je verliefd bent. Ontdek alle leuke tips om te flirten met een jongen.
https://nl.wikihow.com/Flirten-met-een-jongen

Met Warme Vriendelijke Groeten

De Warme Vos?

gepost door Warme Vos |
Geef 0

Hey, ik ben absoluut geen liefdesdokter ofzo, maar ik wou toch nog wel een reactie achterlaten!
Ik denk niet dat je bij jongens teveel moet proberen, stap gewoon op ze af en maak een praatje. Probeer misschien eerst echt vrienden te worden met die jongen. Ik denk niet dat jongens het echt leuk vinden als meisjes dingen gaan proberen, of hen geen ruimte geven. Probeer ook niet de hele tijd aan hem te plakken. Als je het niet face to face durft kun je ook een appje sturen of een briefje schrijven. klinkt misschien stom, maar jij moet maar weten waar jij je het fijnst bij voelt! Verder zou ik zeggen, veel succes :) Liefs xx

gepost door Anoniem |
Geef 0

Oogcontact maken, glimlachen, "toevallig" op dezelfde plaatsen komen als hem, eventueel een gesprekje beginnen. Jongens hebben niet veel nodig om verliefd te worden, dus ze zullen er ook vast niet veel voor nodig hebben om te merken dat iemand hen leuk vindt! Groetjes!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie