Overslaan en naar de inhoud gaan

verlief/relatie? (via chat)

hey, ik heb via chat een jongen leren kennen we hebben al 1x gebeld met spraak en hij zegt dat hij op mij is. Zelf weet ik het niet goed want hij is 30cm groter als mij (hij is 16j en 1m89 en ik 15j en 1m60) ook woont hij dan nog is in Nl en ik in Be. Af en toe stuurt hij foto's van zijn lichaam, ik nog niet want voel me daar niet goed bij. Als je hem tegenover mij ziet (vooral omdat hij groter en gespierder is) is dat wel echt een verschil. Ik weet dus niet altijd hoe ik daarop moet reageren. Ik vind het soms wel leuk om met hem te sturen ook omdat ik redelijk stil en verlegen ben en niet vaak met jongens stuur enzo, maar ofdat ik nu ech verliefd ben weet ik niet. Ook kan je soms van die gezichtsfilters uittesten en ik deed dat (ik verveelde mij). Een van die filters was om te weten wat je realtiestatus is, bij mij kwam er op: 'it's something but it means nothing.' En op de andere filter om te weten waar je soulmate woont kwam er op: 'in the town you grew up in'. is dat nu toeval of niet wat zouden jullie doen in mijn plaats? Kan er iemand helpen of tips geven?
Goetjes Waco Wolvin
gepost door Waco Wolvin |
214 keer bekeken
3 reacties
Geef 0

Dag Waco Wolvin,

Ik weet niet wat dat gezichtsfilter gedoe allemaal is, maar geloof dat niet! Ik kan niet beslissen wat jij moet doen... Denk nog is goed na of je ook verliefd bent.

Groetjes,
Glazen Praline

gepost door Glazen Praline |
Geef 1

Hey;
ik denk dat jij dat beter weet maar ik zou zowiso nog wachten want er zijn altijd mensen met slechte bdoelingen...
Die filters is volgens mij toeval.
Dikke kus Paarse Babebelaar

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hoi hoi,
Ik denk dat relaties per social media niet heel leuk zijn, want er telkens een frustratie dat jullie elkaar niet kunnen zien. Voor het verschil in groote moet je je echt geen zorgen maken. Ik ben zelf ook redelijk klein (1m58) en mijn vriendje is 1m92, we hebben er niet echt veel problemen mee. Het kan wel intimiderend zijn in het begin, maar met de tijd went het wel hoor.
Die filters zijn pure toestand, dat is namelijk een algoritme dat erachter zit.
Kisses
Zomerse Koning

gepost door Zomerse Koning |
Geef 0

Plaats een reactie