Overslaan en naar de inhoud gaan

Snel afvallen, maar hoe? (Op een gezonde manier)

hallo,
Ik voel me eigenlijk slecht in mijn vel omdat ik me nogal dik voel, iedereeb zegt dat ik totaal niet dik ben, maar zelf vind ik van wel, ik wil niet veel afvallen (5 kg ongeveer), liefst zo snel mogelijk, heeft er iemand tips om wat buivet weg te krijgen, of aan mijn bovenbillen? Ik wil hier niemand mee lastigvallen dus heb ik eerst moeite gedaan op internet maar ik kom meestal altijd op sites om pillen of product te kopen om te vermageren, maar ik wil ze zelf eraf sporten, niet gewoon wat pillen slikken, heeft er dus iemand ervaring? Of heeft er iemand tips om zo snel mogelijk af te vallen? Blijkbaar is pasta en aardappelen niet zo een goed idee, ik ben nu wel beginnen sporten (lopen), maar dit helpt niet echt voor mijn buikvet, misschien set-ups? maar hoeveel keer moet ik dat dan doen? Hoeveel keer per week? of iemand andere tips?

alvast bedankt
gepost door Knusse Citroen |
273 keer bekeken
3 reacties
Geef 0

hy ik had ook dat probleem als je je dik voelt. Je moet eerst kijken aan welk deel van je lichaam je wilt afvallen en dan kun je kijken op internet welke oefeningen je moet doen grtj xx

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ik had hetzelfde probleem en toen ben ik beginnen springtouwen, ik ben in minder dan een week 2 kilo afgevallen en het duurt ook niet lang. Je moet gewoon elke dag springtouwen, ik ben begonnen met 3 keer 150 sprongen met ertussen een halve minuut rust en dat bouw je op ik zit zelf nu aan 10 minuten aan 1 stuk springen. Wandelen helpt ook, een uurtje wandelen elke dag maakt ook al een groot verschil.

gepost door Anoniem |
Geef 0

hey
helaas is het een mythe dat je op 1 bepaalde plaats vet kan verliezen. wat wel kan is bepaalde spieren trainen zodat je een meer getoned effect krijgt dit kan je best doen door met gewichtjes te werken wel opletten dat je met lichte gewichten begint en langzaam opbouwt.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie