Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik gebruik mama’s dildo

Hey awellers

Ik heb gisteren de dildo van mijn moeder gevonden en ik nam hem mee naar mijn kamer toen het avond was ging ik hem halen in mijn slaapkamer en ging ik het uitproberen in de douche het voelde heel lekker en ik werd er geil van ik heb besloten om hem nu elke avond te gaan halen en hem te gebruiken nog een klein vraagje kan ik hier een soa van krijgen
gepost door Anoniem |
2,265 keer bekeken
12 reacties
Geef 0
Forums:
Seksualiteit

ja je kan hierdoor een soa krijgen .
Tip ga naar het kruidvat en koop cadeaukaart van bol.com
upload dan je saldo en koop een vibrator of een dildo en laat het bezorgen in een afhaalpunt en niemand weet het dat jij dat hebt gekocht

gepost door Anoniem |
Geef 0

Ja, zeker als je de dildo van iemand anders gebruikt. Dit heb ik geleerd bij Biologie. Ik zo als ik jouw was stoppen en gewoon de vingers gebruiken, als je weet hoe dat moet. En ook voor je eigen veiligheid want straks vind je moeder dit uit.

gepost door Anoniem |
Geef 0

dat is te zien of je moeder een soa heeft of niet. voor hygiene stel ik je toch voor om hem telkens af te spoelen na gebruik & verder, geniet ervan! :)

gepost door Anoniem |
Geef 0

gewoon goed schoonmaken ervoor en na dat je hem hebt gebruikt

gepost door Anoniem |
Geef 0

Heyyyy, ik vraag me af hoe oud je bent. Begin hier niet te vroeg aan, maar die keuze ligt aan jou.
En je kunt er volgens mij geen soa van krijgen, want dat is voor zover ik weet alleen het geval als je s3ks hebt met een andere LEVENDE persoon die dat ook heeft. Dus wees maar gerust denk ik, maar let wel goed op. Betrapt worden door je mama is niet leuk denk ik ( Ik heb hier GEEN ervaring mee, met niks van dit onderwerp ) , ze zal hem misschien ook gebruiken en als die daar niet ligt dan... Jahhh

Veel succes (en plezier)

gepost door Snelle Held |
Geef 0

neen, je kan geen soa krijgen, dat krijg je alleen als je met een jongen seks hebt die de soa onbeschermt draagt. dus je kan met de dildo nog veel plezier hebben.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hey!

Voor zover ik weet is die dildo niet besmet met een soa, dus nee, die kun je er niet van krijgen.

xx

gepost door Krachtige Schrijfster |
Geef 0

hey, het is heel erg raar dat je de dildo van je moeder gebruikt en ook niet erg hygiënisch. Ik weet niet hoe oud je bent maar messhien kan je er gewoon zelf 1 kopen dit kan volledig anoniem. of je en soa hebt ligt volledig aan je mama. wij weten namelijk niet of jouw mama onveilig seks heeft of met wie ze seks heeft.

gepost door Anoniem |
Geef 0

soa zit in het DNA dus normaal kan je geen soa krijgen! als je moeder een soa heeft en der is vocht aan de dildo blijven hangen is de kans volgens mij ook klein!

gepost door Anoniem |
Geef 0

Als je moeder een soa heeft en de dildo niet wast of afspoelt en jij deze gebruikt kun je de soa ook krijgen als je moeder een soa heeft, ik zou hem altijd wassen

gepost door Verre Boer |
Geef 0

Hey!
Nee, van een dildo kun je geen soa's krijgen. Enkel als iemand die een soa heeft er zelf gebruik van heeft gemaakt en het niet heeft schoongemaakt.

gepost door Anoniem |
Geef 0

eerst en vooral zou ik zorgen dat je deze goed wast voor je hem gebruikt omwille van hygiënische redenen. Omtrent de soa's denk ik dat je hier geen soa van zal krijgen zolang uw moeder er geen heeft. tip: vraag een nieuwe aan uw moeder of koop zelf eentje.

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie