Overslaan en naar de inhoud gaan

ik ben gay en verielfd

ik ben al ongv 5 maanden op een andere jongen verielfd daar door weet ik ook dat ik gay ben die jongen is denk ik ook gay maar ik weet het niet zeker mijn vrienden maakten nonstop grapjes tegen hem dat ie gay was hij zei altijd van nee maar de laatste tijd hebben we een heel groote vriendschap ontwikeld en we hebben soms (zoals ik het toch noem magishe momenten) zoals een hele dag hand in hand lopen of als hij zijn bennen over mijn bennen legt hij heeft al veel "i love you" gezegt en elke keer dat ik vraag waarom gnifelt hij en zegt dat het voor de grap was hij zij ook toen we alleen waren "ik ben gay en ik hou van u" hij zij het zo serieus dat ik denk dat het echt is nu weet ik niet of ik het moet vragen of hij op mij is of niet of ik het hem moet zeggen dat ik op hem ben ?
gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
296 keer bekeken
2 reacties
180 Geef
Forums:
Verliefd

Dag Anoniem,

Ik denk dat het wel duidelijk is dat jullie op elkaar verliefd zijn. Als je echt 100% zeker wil zijn kan je bv "waarheid - doen of durven" spelen. Met als opdracht om elkaar te kussen. Je kan dan kijken hoe hij reageert!

Vriendelijke Groeten & SUCCES!!
Koperen Zorro?

gepost door Koperen Zorro | 2 jaar geleden
2 Geef

hy
jij hzbt veel geluk dat je iemand vind ik vind niemand mn school is zo middelleeuws je weet niet wie er gay is van onze jaars van oudere weet ik het wet maar daar begin ik niet aan

xxx

gepost door Anoniem | 2 jaar geleden
2 Geef

Plaats een reactie