Overslaan en naar de inhoud gaan

graag chatten met Awel

hallo,
Ik zou op dit moment graag willen chatten met Awel, omdat ik me niet zo goed voel al een tijdje, maar het lukt niet, als ik klik om te chatten komt dat filmpje van Awel heel groot te staan, en blokkeert alles, zowel op mijn laptop als gsm, heeft er iemand een idee hoe dit komt? Wat ik eraan kan doen?
Alvast bedankt
gepost door Kleine Merel |
580 keer bekeken
8 reacties
Geef 4

Ja ik heb dat ook, het is zeker niet leuk, vooral als je echt een praatje nodig hebt. ik weet niet hoe lang het neemt tot het gerepareerd zal zijn maar tot dan zou ik met een vriend of vriendin praten in de plaats. Als je nog geen praatje kan vinden, probeer te praten met jezelf op een logikale manier en een emotionele manier.

hopelijk helpt dit
groetjes

gepost door Anoniem |
Geef 0

Hallo!
Heb je al een geprobeerd om eens te bellen met Awel? Als je hun wil contactern bel dan naar 102. Zij kunnen je goed helpen! Je kunt ook een mailtje sturen naar Awel. Hun mailadres is brievenbus@awel.be
Laat het zeker weten dat je ze niet kon contacteren via de chat!
Nog veel sterkte!

Met Warme Vriendelijke Groeten

De Warme Vos?

gepost door Warme Vos |
Geef 2

dag Warme Vos,
bedankt vr je reactie, maar bellen durf ik niet, en als ik mail, zal ik sws minstens 5 dagen moeten wachten op antwoord, dat kan dan misschien te laat zijn, ik weet niet wat ee de komende dagen zal gebeuren, maar ik leg het liever nie uit nu.
toch bedankt vr je reactie

gepost door Kleine Merel |
Geef 1

Ik heb dat ook

gepost door Anoniem |
Geef 0

Halo!
Weet je dat het gesprek met Awel helemaal anoniem en gratis is. Als je liever niet met Awel wilt praten moet je het ook niet. Je kan ook eens met je ouders, een vriend of een vertrouwens persoon praten. Zij kunnen je vast helpen moet je depressie. Nog veel sterkte!

Met Warme Vriendelijke Groeten

De Warme Vos?

gepost door Warme Vos |
Geef 0

Hey

ze proberen de mails zo snel mogelijk te beantwoorden, je hoeft dus niet minstens 5 dagen te wachten
als het is zodat ze je mail niet weten kun je een nieuwe mail maken bij gmail (gratis) en het vanaf daar sturen

als dat ook niet gaat kun je nog iets proberen (ik weet niet of het werkt)
plaats een bericht als anoniem, die lezen ze na (normaal gezien)
als je daar dan je mail bij achterlaat (in het vakje van mail)
misschien dat ze je dan mailen?

groetjes

ik

gepost door Anoniem |
Geef 0

Dag Kleine Merel. Het spijt ons heel erg dat je niet kon chatten met Awel. De video stond inderdaad in de weg! We hebben het intussen opgelost zodat je vanaf 18u opnieuw kan proberen chatten.

We willen ook even zeggen hoe goed we alle reacties hier vinden. Tips om onze andere kanalen te proberen, om vrienden of familie aan te spreken, ... Jullie zijn er voor elkaar en da's prachtig.

xxx

Awel

gepost door Awel |
Geef 0

Hey
Ik heb ook heel vaak geprobeerd om te chatten maar dat lukte niet omdat het bezet is. Ik denk dat vele andere mensen dat probleem ook hebben. Maar... Kunnen we dan niet iets voor elkaar betekenen? Kunnen we niet met elkaar praten en elkaar steunen, aangezien we allemaal wel wat steun nodig hebben. Misschien is het niet zo super proffesioneel ofzo, maar wie weet...
Het was gewoon een ideetje!
xx

gepost door Anoniem |
Geef 0

Plaats een reactie